Andreas Lenvei har signert for NIF!

Andreas_webFredag sikret Nesodden seg indreløperen Andreas Flaktvet Lenvei fra Bøler på en toårskontrakt. Han blir den andre spilleren som knytter seg til Nesodden A-lag denne uken.

– Jeg opplever Nesodden som et godt lag og jeg syns det er lagt opp en god plan for sesongen, så dette syns jeg blir spennende, forteller Andreas til nesoddenfotball.no

Nummer 21

23-åringen begynte karrieren i Moss Fotball som juniorspiller i Interkretsserien. Andreas har som seniorspiller spilt for Sprint-Jeløy og sist i Bøler. Nå har han knyttet seg til Nesodden for en toårsperiode hvor han satser på å utvikle seg som spiller med draktnummer 21 på ryggen.

Ønsker å tilhøre Nesodden

– Han er en anvendelig spiller som primært kan bekle alle plasser på midtbanen, og med sin fotballforståelse kan han vikariere som angriper og back. Han har et teknisk repertoar som bidrar til at han kan gjøre det uventede, samtidig som han er en disiplinert spiller som også gjør grovarbeidet. Andreas er i opptrening etter skade og i denne perioden har han vist gode holdninger og en stor interesse for å tilhøre Nesodden. Han er i tillegg en veldig hyggelig gutt på alle mulige måter som vi er veldig glade for å ha knyttet til Nesodden for to sesonger, forteller trener Håvard Lunde til nesoddenfotball.no

Andreas Lenvei ble kjent med Nesoddens assistenttrener Marcus Walfridson i tiden i Sprint. Nå er de gjenforent i Nesodden Fotball.

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar