Munthe-Kaas matchvinner mot Skedsmo

(Skedsmo-Nesodden 2-3) Nesodden tok i dag første seier i år i treningskampen mot det nye andredivisjonslaget Skedsmo. Sebastian Andresen scoret det første målet, mens prøvespillerne Cato Vonheim og Haaken Munthe-Kaas stod for de to andre målene til Nesodden.

Et farlig lag når vi kombinerer raskt
– Vi har en kamp hvor mange får mye spilletid. Vi får hvilt de som spilte mye mot Lørenskog. Når det i tillegg blir belønnet med seier borte mot Skedsmo så er det en god lørdag. Skedsmo slipper til litt for mye utover i andreomgangen og vi har problemer med å klarere godt nok, så de får litt i overkant mange sjanser til at vi kan være helt fornøyd med prestasjonen vår. Men igjen ser vi at vi er et farlig lag når vi kombinerer raskt framover og får flyttet folk etter. Vi scorer et par veldig flotte mål i dag, forteller Håvard Lunde til nesoddenfotball.no.


Laget fra start (4-4-2):

Sindre van Mourik
Benis Krasniqi – Kenaan Yildiz – Sebastian Andresen – Nikolai Bjerkestrand
Christian Davidsen – Sindre Storhaug – Haaken Munthe-Kaas – Dennis Tjernshaugen
Kim Viken – Cato Vonheim

Bytter:
Benjamin Holme inn for Dennis Tjernshaugen (46. min)
Sorie Samura og Teodor Stensrud inn for Kim Viken og Sindre Storhaug (60. min)
Andreas Flakstad Lenvei og Mathias Johnsen inn for Nikolai Bjerkestrand og Christian Davidsen (77. min)
Jo Augestad inn for Benis Krasniqi (87. min)

Foto: Marius Dalseg Sætre

Alle målene:

Legg igjen en kommentar