Seier i treningskamp mot Korsvoll!

(Nesodden – Korsvoll 3-1) Korsvoll, laget som Nesodden nedkjempet i oppgjørene om opprykket 2010, har vært i toppen av 3.divisjon også de siste sesongene, var en fin målestokk for våre gutter på lørdag. En vel gjennomført kamp av Nesodden sørget for en fortjent 3-1 seier.

– Bakerst gjorde Kristian Bjerke sine saker bra, var flink til å styre laget foran seg, og hadde flere gode inngripener. Forsvaret (Benis Krasniqi, Sebastian Andresen, Dennis Tjernshaugen og Nikolai Bjerkestrand) hadde god kontroll på bakrommet nok en gang, og sammen med resten av laget slapp vi til veldig lite av sjanser imot.På midtbanen gjorde Teodor Stensrud sin beste kamp hittil i år, og var også nær ved scoring på et vakkert angrep, hvor den unge nesoddgutten lobbet like utenfor mål. Sorie Samura nærmer seg storformen, og var meget god, der begge kantspillerne, Andreas Flakstad Lenvei og Christian Davidsen, nettet hver sin gang. Prima! På topp fikk Kim Viken sin første nettkjenning for året, og det skulle bare mangle med det bakrommet Korsvoll ga bort. I tospann med Haaken Munthe-Kaas viste spissene sammen med midtbanen det beste «mellomromsspillet» hittil i sesongen, med en rekke fine raske kombinasjoner, hvor bevegelsene og pasningene satt, forteller Håvard Lunde til nesoddenfotball.no

– Igjen fikk vi benyttet mange spillere. Jan Morten Haugen fikk sin debut på nivået, og hyggelig å se Erlend Lindholt tilbake i Nesoddrakta! Igjen viste unge Mathias Johnsen at han har roen og presisjonen som kreves, mens «eldre» Matias Skindlo kom inn på kant og fikk litt match i kroppen igjen.

– Kort og godt en god lørdag for laget, der vi var flere hakk bedre enn de gjestende tredjedivisjonsspillerne, avslutter hovedtreneren.

Se høydepunkter fra kampen her:

Filmet av Sondre Antonsen Bilet.
Foto: Amta.no

Legg igjen en kommentar