U21-landslagskeeper til Nesodden!

Dagen før avreise med U21-landslaget signerte Kristian Bjerke (bildet) for Nesodden. Toppkeeperen (f.1993) fra Son, har spilt for Moss og Østsiden, og også voktet buret for alle ungdomslandslagene (U15-U20).

– Kristian var sisteakanse for Nesodden i lagets seier mot Korsvoll forrige helg. Han syntes åpenbart at det var så moro at han ville spille mer med Nesoddsgutta. Vi er veldig glad, og litt stolt over at han valgte NIF, forteller en fornøyd Håvard Lunde til nesoddenfotball.no

Det er vår assistenttrener Marcus Walfridson som står bak funnet. Han trente Kristian Bjerke på Wang for en stund tilbake.

Utvikle seg videre som keeper

– Jeg gleder meg til å komme i gang med treninger og å bli kjent med gutta. Også håper jeg at det blir en god sesong for Nesodden og meg slik at jeg kan utvikle meg videre som keeper, forteller den nye keeperen til nesoddenfotball.no

Se troppen til U21-landslaget her: «NYE» U21 TIL SKOTTLAND OG DANMARK

Kampoppsett for landslaget:
21.03 Skottland – Norge kl.15:00, St. Mirren Park Paisley (Lukket kamp)
25.03 Danmark – Norge kl.15:30, Viborg Stadium

Legg igjen en kommentar