Nørbech: -Vi jogget 7-8 mil!

A-laget reiste onsdag morgen til Tyrkia for treningsleir og treningskamper. A-lagets trofaste lagleder Gunnar Nørbech har tatt jobben som utsendt reporter og har sendt oss en oppdatering om første døgnet i Tyrkia.

– Reisen startet kl 06.30 onsdag morgen. Det var -6 grader og vind. Med andre ord kaldt, forteller lagleder Gunnar Nørbech til nesoddenfotball.no

– Flyreisen fra Rygge tok ca 4 timer. Vi landet til 20 grader og sol. Etter at alle var innlosjert på rommene ble det en lett joggetur på stranden. Ikke mer enn 7-8 mil (mulig jeg tar feil der kanskje det er km istedet men jeg ble så sliten). Torsdag morgen var det den første treningsøkten på gress. 10 min kjøring med buss fra hotellet. 4 flotte gressbaner ventet på oss. Alle blir jo litt yre av flotte gressbaner, avslutter vår utsendte reporter.

Forøvrig meldes det fra sikre kilder at en av gutta fikk hold av å gå bort og hente mer mat under lunsjen.

Bilder fra første døgnet:
Tyrkia1
Fra venstre: Kim Viken, Jakob Bjøndal og Arilas Berg Ould-Saada

tyrkia2
Benis Krasniqi briljerer med ballen.

Tyrkia3
Fra første trening i Tyrkia.

tyrkia4
Mathias Johnsen med drikkepause.

Tyrkia5
Bak fra venstre: Kim Viken, Mtaka Simba, Mathias Møller, Nikolai Bjerkestrand, Tallak Bright-Taylor, Haaken Munthe-Kaas, Andreas Lenvei, Sebastian Andresen, Teodor Stensrud, Benis Krasniqi, Asfandeyar Khan, Mathias Johnsen
Foran fra venstre: Erlend Lindholt, Arilas Ould-Saada, Bjørn Erik Kristiansen, Jo Augestad, Jakob Bjøndal, Dino Palos og Christian Davidsen.

Tyrkia6
Alle lytter når Håvard Lunde snakker.

Tyrkia7
Benis Krasniqi viser spenstkvaliteten.

Tyrkia8
Tallak Bright-Taylor skal ikke være noe dårligere i spensten.

Alle foto: Gunnar Nørbech

Legg igjen en kommentar