To nye rekruttdommere i NIF.

Kristina Løkke

Vi har i år tilvekst av 2 nye dommere i NIF. Disse har dommerkurs i vinter i regi av Oslo Fotballkrets, og er nå i full gang som rekrutteringsdommere!!

Rekrutteringsdommerkurs går over 4 kvelder på Ekeberg, og ender med teoritest, og praksis.

Kristina Løkke er en av to keepere som har blitt rekruttdommer i NIF.
Kristina Løkke er en av to keepere som har blitt rekruttdommer i NIF.

Kristina Løkke var først ute etter endt kurs og dømte siste helgen før påske de yngste i Energihuset cup som hun har gjort flere år tidligere. Hun var i år også med og veiledet nye dommere og klubbdommere som deltok i samme cupen. Cupen ble nok en av Nesodden fotballs suksesstiltak og alle melder om fine dager i Nesoddhallen.

Morten Malsten er for mange et kjent fjes fra før han og, som trener i aldersbestemte lag de siste årene har han nå tatt skrittet og startet dommerkarrière. Morten dømmer sine første kamper i påsken og er klar til å dømme kamper ved seriestart han også.

Disse dommerne tar gjerne på seg oppdrag også i egen klubb. Ta kontakt for treningskamper og  seriespill!

 

 

 

Legg igjen en kommentar