Reisebrev fra Tyrkia

Her kommer en liten oppdatering på hvordan gutta på Nesodden A-lag bruker tida når de ikke slår kule i det varme været i Tyrkia.

– Når treningene er ferdige, og bussen har fraktet oss tilbake på hotellet brukes tiden forskjellig. Det er mange aktiviteter som er mulige å gjøre og det er sjeldent man kjeder seg her. Aktiviteter som volleyball, massasje, bading i basseng, bordtennis, film og serier, jentejakt, FIFA og intern moro gjør turen til en suksess. Enkelte soler seg også i kapp med sola, spesielt de skadede spillerne. Resultatet av disse aktivitetene er mye rød hud, flere ødelagte Playstation-kontroller, men mye moro. Vi har på kveldene arrangert FIFA-turneringer på rommet til Erlend Lindholt og Jakob Bjøndal, hvor sistnevnte kom seirende ut av den første og Tallak Bright-Taylor ut av den andre turneringa. Det er verdt å nevne at Asfand har skuffet enormt under disse turneringene, spesielt på grunn av hans høye selvtillit i dette TV-spillet.

Asfand

Holdninger og forventninger
– På kveldene har trenerteamet arrangert teambuilding-aktiviteter som hjelper med å sammensveise laget ytterligere. Her har vi blant annet møter hvor vi snakker om holdninger og forventninger, konkurranser om dommerregler og landet Tyrkia, og analyse av landskampen som for øvrig var en trist affære. Vi har også spillermøter hvor to og to spillere snakker med trenerne om sesongens forventinger av spilleren, hva vi må jobbe med i fremtiden og holdninger og arbeid som må komme på plass. Det er lærerikt og interessant.

001

Stripper – og mater katter
– Ellers er det litt sykdom ute og går og Marcus Walfridson, Jakob og spesielt Christian Davidsen har kjent noe på dette. Jonathan Bar-Yaacov har vært flittig i arbeid med sine magiske hender for å helbrede alle de skadede. Mathias Johnsen sover for det meste. Andreas Flakstad taper stort i FIFA, men tar det igjen på hvor kul han ser ut(dress under første middag). Tallak spiser og ser på jenter hele dagen. Dino Palos, Jo Augestad og Teodor Stensrud gjør ikke annet enn å se på jenter. Kim Viken vinner alle konkurranser og er sånn passe fornøyd med det. Sebastian Andresen studerer en altfor tjukk bok. Haaken Munthe-Kaas stripper og danser for det meste. Asfand Ali-Khan, Erlend Lindholt og Nikolai Bjerkestrand taper i FIFA og sliter derfor med søvnen. De kan derimot trøste seg med seier i kortspill… Christian har ligget syk, men sparer ikke på bøtene av den grunn (Eller hva, Asfand?). Arilas Ould-Saada ser på turen som vellykket fordi han etter 10 tømte sololjebokser endelig har blitt brun. Keeperne Mathias Møller og Bjørn Erik Kristiansen imponerte stort i dagens paintball-turnering og er veldig solbrente. Benis Krasniqi mater kattene under middagene og har derfor pådratt seg en relativt høy bot. Mtaka Simba ser litt for mye på de yngre jentene, men klarer kun å holde seg til det. Jakob vinner alt i FIFA, har fått en fin brunfarge og ser frem til å bli spilleklar igjen. Gunnar Nørbech og Vidar Syvertsen fikser det som fikses må, og fikk til informasjon 5 av 52 poeng i dommerregler-konkurransen. Macho-trenerne Marcus og Håvard Lunde turte ikke å bli med på paintball, men coacher derimot i verdensklasse.

004

– Til slutt vil jeg nevne at lagmoralen er fantastisk og alle har det gøy, smiler og ler hele dagen. Og at all denne tiden vi bruker sammen nå vil resultere i «Barcelona-spill» når sesongen sparkes i gang.

Skribent: #20 Jakob Bjøndal

003

Legg igjen en kommentar