Aprilspøk: Nesodden IF Fotball med ny logo!

Nesodden IF feirer 100 år om bare få år, og spesielt med tanke på de nye retningslinjene fra Fotballforbundet har klubben nå fått dårlig tid.

NY-LOGOI §1.4.13 heter det seg at en fotballklubb anerkjennes som jubilant om klubben har fornyet klubblogo minst fem ganger løpet av 100 år. Dermed er fotballen på etterskudd og kan miste 100-årsfeiringen.

Fotballgruppen vil de neste syv årene presentere en ny logo for hver sesong for å unngå mulighet for at paragrafen innstrammes med flere logokrav.

Erstatter Stopp-skiltene
– Vi har gått for varselskilt-varianten slik at vi kan markedsføre klubben rundt om i Norge som en erstatning for alle Stopp-skiltene som finnes. På denne måten sprer vi klubbens navn samtidig som vi gjør logoen nyttig, forteller Lars Fanebost, leder for fotballgruppens styre.

– Vi utarbeider allerede nå en 3D-variant av ny logo for neste år, avslutter Fanebost.

Legg igjen en kommentar