Lunde: En perfekt generalprøve for oss!

Mandag møter Nesodden Strømsgodsets rekruttlag i Drammen i treningskamp.

– Det blir en veldig bra matching for oss med tanke på første seriekamp borte mot Molde 2. Vi forventer å møte like gode spillere her som mot Moldes rekruttlag, og trolig samme formasjon, så det blir en perfekt generalprøve for oss, forteller trener Håvard Lunde til nesoddenfotball.no.

Et vesentlig høyere tempo
– Vi regner med at de vil spille som a-laget med en veldig stram 4-3-3-formasjon, med en tydelig, dyp sentral midtbanespiller som styrer spillet og med løpssterke indreløpere som er målfarlige. Forskjellen fra de tidligere motstanderne i oppkjøringen er at dette laget har et vesentlig høyere tempo.

– Vi regner med å få med alle som er aktuelle til første serierunde mot Molde 2, så vi reiser med en 15-mannstropp til Marienlyst stadion, avslutter Håvard Lunde.

Kampen spilles mandag 8. april kl. 19.00 på Marienlyst Stadion.

Legg igjen en kommentar