Sterk lagseier mot Strømsgodset 2!

DRAMMEN (Strømsgodset 2 – Nesodden 1-2): Nesodden møtte et meget sterkt Strømsgodset 2 på Marienlyst stadion mandag kveld. Laget stilte sterkt med åtte A-lagsspillere fra start, hvorav fire figurerer ofte i en startellever i Tippeligaen. Det ble en kamp hvor Nesodden viste en sterk lagmoral og med en meget god keeper i Kristian Bjerke.

NIF-TV: Se intervju med matchvinner Christian Davidsen, keeper Kristian Bjerke og trener Håvard Lunde samt målene fra kampen i videovinduet øverst!

Alle foto: Thomas Vermes

Det var Strømsgodset som hadde mye ball og skapte flere muligheter, men scoringen for vertene kom først etter 20 minutters spill. Nesodden utlignet på sin første mulighet ved Kim Viken ti minutter senere. Lagene gikk til pause på resultatet 1-1.

Andreomgangen sikret Christian Davidsen og Nesodden seier etter scoring av førstnevnte i det 82. minutt. Nesodden kjempet heroisk i duellene og samarbeidet godt. Dermed tok laget en sterk lagseier mot Strømsgodset 2 i generalprøven.

Se målene og intervju i videovinduet øverst.

Laget fra start:
Kristian Bjerke
Jakob Bjøndal – Sebastian Andresen – Benis Krasniqi – Nikolai Bjerkestrand
Andreas Lenvei – Mtaka Simba – Sorie Samura – Christian Davidsen (k)
Haaken Munthe-Kaas – Kim Viken

Innbyttere:
Teodor Stensrud
Michael Vermes
Dennis Tjernshaugen

davidsen
Davidsen scorer og blir matchvinner mot Strømsgodset 2

Mtaka_Keita
Keita og Mtaka Simba

Bilde_godset2_nif_1

Bilde_godset2_nif_2

Bilde_godset2_nif_3

Bilde_godset2_nif_4

Legg igjen en kommentar