G19-1: Komfortabel seier i serieåpningen

NESODDEN (Nesodden – Langhus 5-1): Nesodden serieåpnet mot gamleklubben til trener Bjørnar Hansen, og startet sesongen med en komfortabel seier etter overbevisende spill av juniorlaget.

Nesodden tok ledelsen ved at Vegard Jacobsen satte fart nedover høyrekanten og slo inn til Jørund Fjellstad som kom på et godt løp mot første stolpe, hvor han pirket ballen over mållinja. Hjemmelaget fortsatte å dominere, men en uheldig touch i forsvaret gjorde at Langhus-spissen snappet ballen og var iskald alene med keeper. Fem minutter før pause slo Palos inn fra venstre. Bøhlerengen steg til værs på bakre stolpe og headet inn 2-1.

Deretter satte Joakim Lien inn 3-1 etter et meget vakkert angrep. Fjellstad og Arntzen kombinerte på midtbanen, før Ould-Saada fikk ballen i bakrom. Den spilte han fint inn foran mål, og Joakim satte ballen sikkert i mål.

4-1 kom etter en corner. Etter litt klabb og babb løsnet Glenn Gulsett skuddfoten. Ballen gikk via Ould-Saada og ut til Mats Arntzen, som dro av to forsvarsspillere med en skuddfinte og bøyde ballen bort i det lengste hjørnet, til stående ovasjoner fra hjemmepublikumet.

På slutten kom Walat Koger fremover i fint driv. Den Kristiansund-fødte teknikeren satte opp Øyvind Krogstad Johnsen på nydelig vis, og den lange spissen økte til 5-1 med en fin avslutning i det nærmeste hjørnet.

Langhus fikk forøvrig en mann utvist for munnbruk på stillingen 3-1.

Trener Bjørnar Hansen uttalte etter kampen at han var fornøyd med måten laget responderte på pausepraten, og at han nå kunne returnere til sitt hjem i Langhus med rak rygg og hevet hode.

Neste kamp for G19-laget er torsdag 18. april, når Nesodden tar turen til Nordstrand kunstgress for å møte Nordstrand 2.

Resultat: Nesodden G19 – Langhus G19 5-1 (2-1)

Målene:
1-0 Fjellstad (Jacobsen)
1-1
2-1 Bøhlerengen (Palos)
3-1 Lien (Ould-Saada)
4-1 Arntzen (Ould-Saada)
5-1 Krogstad (Koger)

Laget fra start:
David
Jacobsen, Gulsett, Granås, Halvorsen
Koger, Arntzen, Fjellstad, Palos
Lien, Ould-Saada

Benyttede reserver: Bøhlerengen, Krogstad, Brosstad og Krag Brun

Legg igjen en kommentar