G14-1: Snudde 0-3 til 4-4

NESODDEN (Nesodden – KFUM 4-4): Laget gikk til pause med 0-3 på eget gress, men en fantastisk andreomgang snudde resultatet til 4-3, og endte med 4-4 etter en formidabel innsats av trener Tommy Strands tapre gutter.

– Ja, da var årets første match for G-99-1 unnagjort…. Det endte med 4-4 hjemme mot KFUM1, et lag som spilte på en og to touch hele kampen igjennom….. Etter å ha ligget under med 0-3 til pause, er det 110% innsats fra start i 2 omg og jobber oss sakte men sikkert opp i en 4-3 ledelse som holder til det er snaue 5 min igjen…. Men uansett er jeg utrolig stolt av alle gutta for at de aldri gir opp,og ofrer seg for laget….. Endte med Frederik på vei til legevakt med sannsynligvis brukket nese…..( Håper på det beste) Uansett skal vi være meget godt fornøyd, og takk til lånte Mads og Magnus for positiv innsats, forteller Tommy Strand.

Målene:
0-1 KFUM
0-2 KFUM
0-3 KFUM
1-3 Simon
2-3 Sondre
3-3 Mads
4-3 Kristian
4-4 KFUM

Laget fra start:
Daniel
Fridtjof, Mads, Isac, Frederik
Kristian, Isac, Casper, Eivind, Erik
Simon

Innbyttere:
Markus
Magnus
Sondre
Henrik

Legg igjen en kommentar