Sterk prestasjon borte mot Birkebeineren

NEDRE EIKER (Birkebeineren – Nesodden 2-2): Nesodden leverte en sterk kamp da laget sikret ett poeng i bortekampen mot Birkebeineren lørdag ettermiddag.

AMTA: Haaken sikret NIF-poeng

Haaken Munthe-Kaas, som i denne kampen figurerte som venstrekant, scoret begge Nesoddens mål i bortekampen mot Birkebeineren. På førstescoringen blir Haaken spilt fram av Kim Viken, og rundet keeperen før han plasserte ballen trygt i mål.

Andrescoringen var det bursdagsbarnet Christian Davidsen, på høyreback for anledningen, som spilte fram Haaken med en crosser fra 30 meter. Haaken slo stopperen i duellen, og headet ballen i lengste hjørne.

Ikke ufortjent
– Det er bra å endelig få et poeng, og det var en sterk prestasjon med uavgjort mot et godt lag. Det fløt bedre i dag og vi fikk til et mye bedre spill enn hva vi har hatt i det siste. Poenget mot Birkebeineren var ikke ufortjent, men det skulle gjerne vært seier. Seieren får vi ta på hjemmebane neste helg, forteller tomålsscorer Haaken Munthe-Kaas til nesoddenfotball.no

Foto: Marius Dalseg Sætre

Kampstatistikk:

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar