Knepen seier for rekruttlaget

Nesodden 2 tok en velfortjent seier på eget kunstgress.

Mandag kveld tok Nesodden 2 i mot Bøler på Berger KGB, i det som må omtales som et bunnoppgjør.

Mens hjemmelaget ikke hadde vunnet siden 4-2-seieren borte mot Rustad i første serierunde, stod bortelaget uten poeng på sine fem første seriekamper.

Ledelse tross varierende spill

Nesodden åpnet bra og fikk kampen inn i sitt spor. Walat Koger brukte sine kjappe steg før han spilte fri Dino Palos på venstrekanten. Alene med keeper gjorde sistnevnte ingen feil, og han la ballen lekkert ned i det lengste hjørnet bak den utrusende Rustad-målvakten.

Så slo Bøler tilbake. Bortelaget kom seg – noe enkelt – rundt på kanten, og fikk slått et innlegg mot femmeteren, hvor en Bøler-spiller fikk stå helt umarkert og saksesparke ballen i mål på elegant vis. Scoringen var for øvrig Bølers første bortemål denne sesongen.

Dermed stod lagene like langt, men Nesodden slo tilbake. Walat Koger slo ballen inn i boksen, og etter litt klabb og babb i feltet fikk Matias Skindlo satt ballen i mål på ekte goalgetter-vis.

Resultatet stod seg til pause, og selv om Nesodden var i føringen, hadde hjemmelaget mye å gå på spillemessig. Lite presisjon i pasningsspillet gjorde at Nesoddens trener, Marcus Walfridsson, ble nødt til å legge vekt helt basiske ting i pausepraten.

Rodde i land seieren

Andre omgang startet dårlig for hjemmelagets del, og Bøler åpnet omgangen med å utligne på en dødball. Nesodden var ikke kontante nok i duellspillet, og til slutt fikk de avsluttet bak en sjanseløs Trzebinski i hjemmeburet.

Men det stoppet ikke der. For tredje gang i kampen gikk Nesodden opp i ledelsen. Skindlo fant Joakim Lien på løp gjennom, og den unge Fagerstrand-gutten avsluttet iskaldt ned i det bortre hjørnet.

Så ble det slått en lang ball opp, hvorpå to Bøler-forsvarere gikk i samme duell. Dermed kunne Mats Kalløkken gjøre som han kan best – å stikke i bakrom – før han elegant vippet ballen over keeper.

De siste ti minuttene var preget av et voldsomt press fra bortelaget, som også fikk sin redusering – nok engang på dødball. De hvitkledde fikk ikke klarert, og til slutt fikk Bøler kranglet ballen over mållinjen.

Flere mål ble det ikke, mye takket være en kjemperedning fra Marcus Trzebinski i sluttminuttene. Dermed tok Nesodden 2 sin første trepoenger på en snau måned – en trepoenger som kan vise seg meget viktig når tabellen skal summeres opp ved sesongslutt.

Legg igjen en kommentar