G16-2: Uavgjort borte mot Bjørndal

Tirsdag kveld spilte lag 2 mot Bjørndal på bortebane. Sverre, Mathis og Dennis (lag 1) meldte forfall, men vi stilte likevel med et slagkraftig lag. I sterk vind tok dere kommandoen fra start, og presset Bjørndal over på defensiven. Mye fint spill, og selv om vi var farlig frempå noen ganger, fikk vi ingen scoring i 1. omgang. På slutten av omgangen kom Bjørndal sterkere, og bare en fantastisk benparade av Tinius hindret baklengsmål.
2. omgang ble jevnere, men dere hadde mange fine kombinasjoner. På en av disse rullet vi opp et flott angrep, med spill ut på kant, inn sentralt til Åsmund, som fra 25 meter fikk stjernetreff, og ballen dalte ned bak Bjørndal-keeperen. Fullt fortjent ledelse, og vi jobbet hardt videre. Bjørndal kom sterkt etterhvert, og hadde noen muligheter. I en situasjon der Lukas ble dyttet i bakken, ventet vi vel alle på frispark. Det fikk vi ikke, Bjørndal spilte raskt frem til en spiller som dere alle mente var offside (jeg så det ikke godt nok). Uansett vendte han opp, og scoret alene med en sjanseløs Tinius. Etter dette fikk Bjørndal frispark fra farlig posisjon ved et par anledninger. På det ene klarte Tinius å avverge scoring med en utrolig redning nede ved borterste stolpe. Kampens siste sjanse hadde vi, der Fisnik og Emil raidet opp på høyresiden. Emil la inn, og Lukas gikk uredd inn i duell med keeper, som såvidt fikk avverget. Dermed endte det 1-1.
Kampen sett under ett var det vel et greit resultat, etter spill og sjanser, selv om jeg hele tiden hadde en følelse av at vi kunne klare å dra seieren i land. Uansett, vårt først bortepoeng i 2. divisjon er et faktum, og vi fikk stoppet en litt dårlig trend, etter to strake tap. Jeg er veldig fornøyd med hvordan dere gjennomfører mye av det vi snakket sammen om før kampen: Høyt press, kollektivt press, spille og snakke sammen. Vi mangler imidlertid mer guts for å vinne utspill fra keeper, selv om Åsmund stadig «gikk i krigen» for å vinne ballen. Vi hadde gjennom hele kampen mange fine kombinasjoner både i forsvar, på midtbanen og i angrep, og dere spilte med stor selvtillit. Det lover godt foran neste kamp borte mot serieleder Høybråten og Stovner!
Laget: Tinius, Vegard, Fredrik, Jakob H-S, Mathias, Mohammad, Fisnik, Åsmund, Adrian, Emil, Lukas, Erik Alexander, Sigmund, Omar og Trym.
Håkon

Legg igjen en kommentar