G14-2 – Langhus2: 4-2

23 mai spilte G14-2 mot Langhus2 på Jaerbanen. Dagen før, og natt til 23 regnet det kraftig så vi var en smule spent i dag på banens tilstand. Heldigvis viste det seg at banen var OK!.  Kampen startet bra for NIF som tok ledelsen 1-0. Men kort tid etter scoret Langhus og dermed 1-1. Igjen scorer NIF før Langhus reduserer og 2-2. I pausen tok vi nok en gang en prat om pasningspresisjon, bevegelser uten ball, gjøre seg spillbar osv. Det hjalp. Som i alle andre lagidretter er vi avhengige av å bruke hodet og ikke bare beina, og den kombinasjonen mestret vi bedre enn Langhus i 2 omgang. Dermed kunne vi score ytterligere 2 mål og dra i land seieren. Dagens målscorere var Shane, Mats, Fredrik og Benjamin. Takk til keeper Daniel for fin innsats på et «sleipt» underlag i målgården. Som jeg skrev i forrige referat så tapte vi klart de 2 første kampene. Men mot Klemetsrud og Langhus2 synes jeg vi viser fremgang. Backrekka imponerer meg i dag. Jeg bruker ikke fremheve spillere, men i dag må jeg gi et pluss til Mats og Tim som fungerte godt i tospann – og spilte med lavere risiko enn i forrige kamp 😉  Pluss også til Joval, Mikkel og Henning. Dette var vesentlig bedre av backrekka.

Neste kamp går onsdag  29.05.2013  med avspark klokken 18:45. Borte mot serieleder Ski – på Ski Kunstgress. Avreise og organisering av kjøring kommer som vanlig fra Trond Schliemann.

Lars

Legg igjen en kommentar