G16-1: De 10 siste minuttene avgjorde kampen

(Foto: Ole Christian Eklund)

Oppegård-NIF 3-5 (1-2)

Man skal aldri undervurdere sin motstander. Det var tydelig for Nesodden i første omgang da de møtte Oppegård borte i kveld. NIF var altfor tafatte i starten og Simen Mathisen formante om økt tempo i kampen. Etter pausen tok det seg opp og NIF viste igjen hva de er gode for. Seieren var fortjent.

Nesodden har flere ganger vist at de har startproblemer og kommer ikke inn i kampen før godt ut i første omgang. Samtidig er vi også giftige nok til å utnytte de sjansene vi får. Per Oscar Eklund vendte av seg en motspiller med et elegant medtak etter passning fra Philip Rustad, og skyter fra 19 meter et velplassert hardt skudd som duppet midt på mål. Oppegård svarer med en utligning til 1-1 på corner ikke lenge etter. Men Nesodden ønsket å ha ledelse i kampen og og Emil Lindseth klarer å få ballen i mål på tredje forsøket etter ett stangskudd og en retur fra målvakten. lagene gikk til pause med 1-2.

_OCE7352Simen Mathisen var ikke fornøyd med tempoet i kampen og ønsket mer fart i andre omgang.

I andre omgang skrudde NIF opp tempoet noe og Oppegård lot gjestene slippe lettere til foran eget mål. Philip Rustad får en mulighet og kommer seg helt opp i 16 meteren alene med ball foran målvakten og setter ballen mellom beina hans og i nettet. 1-3 (Toppbildet)  Oppegård var nødt til å gjøre noe for å henge med og reduserer til 2-3 etterfulgt av 3-3 på en kanskje litt tvilsom straffe.

_OCE9810Emil Lindseth (til venstre) og Per Oscar Eklund briljerte sammen på topp under dagens match. Emil ble derimot fortjent kåret til dagens spiller.

Nesodden måtte ta nytt grep om kampen og ga alt de siste 10 minuttene av kampen og resten av tiden spillte NIF på sitt beste. Øyvind Nytrøen får en mulighet på frispark midt på motstanders banehalvdel og gjør igjen det han pleier å gjøre. Scorer på lange frispark. 3-4. I sluttminuttene får Per Oscar en ball langs kanten, kommer seg rundt en motspiller nede ved hjørnet og legger inn til Øystein Lekve som har kommet på løp inn i feltet og kan bare dunke ballen i nettet. 3-5. Etter dette var sluknet Oppegård og Nesodden kunne gå av banen med seier. Det var de 10 siste minuttene som avgjorde og som ble veldig spennende.

Legg igjen en kommentar