Dommerkurs for klubbdommere

Kristina Løkke

Lørdag den 1/6 blir det gjennomført et nytt kurs for klubbdommere i Nesodden på Berger – idrettshuset fra kl 12-15.

Kurset er åpent for alle – som har fylt 12år, og gjennomføres for de som ønsker å  dømme fotball i barneklassene for 5er og 7er fotball. Kurset tar sikte på å gi innføring i å lede kamper.  Du trenger ikke å ha spesielle forkunnskaper for å delta på kurset, men det er en god erfaring å ha spilt/spille fotball selv. Vi starter opp kl 12.00 og holder på med teoretisk gjennomgang i ca 2 timer. Det blir deretter  praktisk gjennomgang/ spørsmål og svar, før vi avslutter med å se kampen mellom Nesodden og Kjelsås i fellesskap.

Kurset er gratis for alle som er medlem av Nesodden IF, og påmelding skjer ved henvendelse til  Dommeransvarlig i klubben.

Velkommen til kurs!

Legg igjen en kommentar