G13-1: Seier mot Holmlia

VG/BERGER STADION: ”FØRST FIKK VI EN KALD DUSJ ! SÅ BLE DET VARMT, VELDIG VARMT

Av Magnar Glimsdal

Først så du ut som gutta hadde enten vært på stranda hele dagen eller de hadde lest tabellen. Og det må innrømmes at også vi sports journalister har en tendens til å lese tabellen før avspark og det er farlig…vi skulle møte det laget som lå nederst og som enda ikke hadde vunnet en kamp, da sniker det seg inn en liten ”dette blir vel lett match”…

For det tok bare 7 min før Holmlia plutselig var igjennom og tok ledelsen 1-0!! For en kald dusj !! Og det tar litt tid før vi helt klarer å komme til hektene.. etter 10 min for vi vår første mulighet, Magnus skyter men keeper redder og kvarteret er spilt når Magnus blir felt rett utenfor 16 meteren. Han tar selv frisparket og setter det noen centimeter over, dette tenner gutta nå er det vi som skaper sjanser og bare vi.

19 minutter er godt når Trym kjemper til seg ballen og får til ett flott skudd som keeperen så vidt for slått i stanga og ut til corner. I den påfølgende corner kommer Leo på skudd hold men skuddet blir reddet og ny corner til oss og etter denne corneren i det 21 min blir det litt klabb og babb i Holmlias 16 m og Magnus for satt ballen i mål og 1-1 !!.

Nå presser vi , vi har spillet og mange halvsjanser, men i det 25 min har vi dobbel sjanse, både Magnus og Nico er nære på å gi oss ledelsen. Nå vil gutta ha scoring og ledelse i kampen, vi for flotte innlegg fra Trym. Kasper tar med seg ballen og har en kjempe sjanse men mål blir det ikke, men så ett minutt senere i det 28 min, er Kasper iskald foran keeper og gir Nesodden ledelse 2-1 !!!

Nå skjer ting raskt i det 29 min har Holmlia en kjempe sjanse uten å score, og vi rett opp i angrep etter ett flott angrep er det Nico som øker vår ledelse til 3-1 !!! Nico er på gang nå, i omgangens siste minutt for vi corner og Nico kommer til skudd men skuddet blir blokkert, 3-1 til oss til pause.

Andre omgang er bare to minutter gammel før vi for vår første corner, Leo er oppe å nikker like utenfor. I det 39 min for vi en ny corner og fra komentator boksen så det veldig ut som straffe ! Magnus blir helt klart felt, men vi fikk ikke annet enn corner.

Men nå har vi parkert oppe hos Holmlia sin bane halvdel, vi ruller opp det ene angrepet etter det andre, i det 42 min har Jørgen ett fint løp på siden og får lagt inn til Leo som skyter noen små centimeter over. Minuttet etter har vi en kjempe sjanse men keeperen redder skuddet til Magnus. I det 46 min for Vetle en kjempe passning fra Mikkel og skuddet hans går like utenfor. Minuttet etter ”så” alle ballen i mål, Magnus kommer alene mot keeper og lobber elegant ballen over keeper og i mål trodde vi, ballen treffer tverrliggeren og keeper for reddet unna.

Men i det 49 min for vi endelig mål i andre omgang, Leo kjemper til seg ballen og får kranglet den over målstreken og 4-1 til oss !!

Manus prøver seg med en ny lobb i det 56 min men nå går ballen over..

I det 60 min er det en fin stikker fra Leo som Magnus får, dribler noen spillere men skuddet går like utenfor, Fire minutter senere får Trym en lang ball fra Kasper, han tar med seg ballen mot død linja og med nød og neppe for Holmlia reddet ut til corner. Max har det travelt nå han må stadig opp å legge inn cornere fra høyre den ene farligere enn den andre, hadde våre spillere hatt ”normal høyde” så hadde vi nikket inn ballen både en og to ganger !

Noen minutter senere så kjemper Nico med seg ballen på høyre side og skyter ballen fra skrått hold i mål !! Og 5-1 til oss !!!

På overtid presser vi stadig på , Max blir felt men dommeren blåser ikke fordi vi har fordelen av ballen og den fordelen benytter Magnus seg av og feier inn 6-1 til oss !!

På slutten av kampen kunne vi trengt en kald dusj , men den kom aldri for denne kampen hadde vi full kontroll på, vår keeper Ludvig som hadde en særdeles rolig dag på jobben, var han egentlig borte i ballen i andre omgang ?? Vi gleder oss til neste kamp !!

Resultat: Nesodden G13-1 6-1 Holmlia

Legg igjen en kommentar