G16-1: Seier borte mot Rustad

(Foto: Ole Christian Eklund)

Rustad-NIF 0-3 (0-1)

Nesodden klarte å holde nullen borte mot Rustad i går kveld. selv puttet de tre mål i nettet bak Rustads keeper i en kamp der dommeren var mer opptatt av fløyta enn å la gutta spille fotballkamp.

NIF åpner kampen med flere gode muligheter og Emil Lindseth er nære på ved flere anledninger til å ta ledelsen, men det er Ali Rashid som åpner ballet med en frekk scoring rett over hodet på keeper. Omgangen blir ganske jevn, men Nesodden har dommeren i mot seg og blir avblåst for hands flere ganger. Per Oscar Eklund får et meget urettferdig kort for det samme. Lagene går til pause med 0-1 til NIF.

_OCE0343Emil Lindseth var nære ved å score ved flere anledninger.

Etter pausen kommer Øystein Lekve inn for Henrik Andres Ottosen på midtbanen. Nesodden har kontroll på kampen, men sliter fortsatt med enkelte meget dårlige pasninger og overblikk. Til tross for dette var NIF gode når de kom i angrep. Kampen bølget litt frem og tilbake en stund kun unødvendig avbrutt av dommeren og fløyta hans før Nesodden gjør to nye bytter. Ut gikk Fredrik B. Nilsen og Emil Lindseth og inn kom Aleksander Rosef og debutant Thomas Holter Størmer. Thomas, som er fra G14, gjør en meget god debut og er med på å bidra til flere sjanser for Nesodden. Per Oscar Eklund får en mulighet på en pasning fra Aleks inn fra kant, gjør et elegant medtak og vender om og dundrer ballen hardt i mål rett under tverrliggeren fra atten meter. Akkurat slik han liker å gjøre det. 0-2.

Rustad hadde en del gode individualister, men Nesodden var bedre som lag selvom de ikke på langtnær fikk ut hele potensialet. Nesodden kan spille bedre, det har de bevist tidligere. Kampen nærmet seg slutten. Rustad økte tempoet, men ble for stresset. Nesodden ble tøffere og sto høyt på banen. Philip Rustad, som virkelig ga alt i kampen og igjen blir dagens spiller får igjen en mulighet fra sin backplass, kommer på løp på kant, kjærer inn, mottar ball og plasserer den i kassa langs bakken. 0-3 og kampen var avgjort. En fortjent seier og laget ligger nå på 3. plass i serien bak Holmlia og Asker.

Legg igjen en kommentar