G16-3: Stortap tross meget godt spill

I kveld møtte lag 3 Lommedalen på bortebane. Etter fredagens skuffende kamp, og vel vitende om at Lommedalen var topp 3, satset vi på en litt defensiv 4-1-4-1 formasjon. Fokus var på å finne tilbake til det gode pasningsspillet fra i vinter, jobbe hardt over hele banen, og gå i duellene. Gutta tok raskt tak i oppgavene, og spilte helt jevnt med Lommedalen. Vi hadde mye godt spill, og da var det ekstra surt at Lommedalen scoret etter 7 minutter, men på en god prestasjon: Spilleren dro seg inn foran mål, og fra 18 meter limte han ballen helt nede ved stolperoten til venstre for Achmed, som nesten klarte å avverge det gode skuddet. Vi opprettholdt konsentrasjonen, spilte disiplinert, og hadde noen skudd på mål som ikke ga uttelling. Etter en halvtime scoret plutselig Lommedalen 3 ganger på 5 minutter, hvorav et av målene var en tro kopi av deres første. De andre kom ved lynraske angrepsspillere, som løp fra våre gutter. 4-0 til hjemmelaget til pause, men resultatet stod overhode ikke i stil til banespillet. Lommedalen var imidlertid utrolig effektive, og fikk 4 mål på 2 sjanser.

I pausen fortalte vi gutta at spillet var godt, men at motstanderen var i overkant heldige med uttellingen. Vi endret litt på formasjonene i 2. omgang (4-2-3-1), og fortsatte det gode spillet. Vi var nære på å redusere, men Lommedalen gikk rett i angrep og scoret. En kontring etter læreboka (dessverre for oss). Halvveis i omgangen fikk en av spillerne deres stjernetreff fra 25-30 meter, og ballen føk i krysset. I siste spilleminutt fikk de en heldig scoring, og dermed tapte vi 7-0.

Sjelden har jeg sett et resultat som stod så lite i stil til spillet på banen. Gutta gjorde det de skulle, jobbet godt, spilte bra sammen, men likevel tapte vi mot et meget effektivt Lommedalen-lag. De var imidlertid hakket tøffere i endel dueller, og hadde et par spillere med en toppfart som vi vanskelig kunne matche. Ingen ting å si på at de vant, men til gutta våre sa vi at prestasjonen idag var et sjumils-steg i riktig retning. Lommedalen-treneren innrømmet da også at de hadde vært heldige med uttellingen.

Laget: Achmed, Preben, Trym, Fredrik, Anders, Abel, Lukas, Omar, Mathis, Ridwan, Sigmund, Andreas, Christopher, Ibrahim

Håkon

Legg igjen en kommentar