G16-2: Knepent tap mot serielederen

Onsdag kveld møtte lag 2 serieleder Høybråten & Stovner på bortebane. Taktikken var å tette igjen foran egen 16-meter med en 4-2-3-1 formasjon, vinne dueller, følge løp, og satse på raske angrep fra våre hurtigtog på topp. Kampen åpnet jevnt, med fint spill fra begge lag. Etter drøyt halvspilt omgang fikk vi frispark på hjørnet av 16-meteren. Emil stilte seg opp, og plasserte ballen med et strålende skudd i motsatt kryss. Etter dette tok H&S over, og kom til noen farlige avslutninger. De kombinerte ofte fint på sidene, eller kom på løp bak vår forsvarsfirer. Oppofrende spill fra våre gutter foran og innenfor egen 16-meter, samt en meget god David i mål, hindret nettkjenning, Men, 2 minutter før pause fikk de frispark, og med et effektivt duppe-skudd utlignet de. Emil ønsket imidlertid å ha ledelsen til pause, og etter en flott enkeltmannsprestasjon, scoret han sikkert.

I pausen ble vi enige om å opprettholde formasjonen, men vi måtte fortsette å være disiplinerte bakover på banen. Vi måtte også følge løp. og bli tøffere i duellene. Kort ut i 2. omgang fikk en H&S-spiller komme alt for lett til på kanten, og han driblet seg nesten uhindret inn på vår 5-meter, der han feilvendt scoret med hælen. Et utrolig unødvendig mål, som vi med mer besluttsomhet burde ha avverget. Vi hadde mye av spillet i 2. omgang, selv om H&S også kom til noen sjanser. Adrian og Emil kombinerte fint på topp, og de hadde begge avslutninger som gikk like utenfor, eller i stolpen. 10 minutter før full tid kriget H&S inn et mål etter corner. Vi trodde vi hadde reddet på streken, men dommeren stod godt plassert på streken rett utenfor målet, og dømte ballen over linjen. Vi satset offensivt, men det ble bare nesten. På overtid kombinerte vi flott på vår venstreside. Peder la inn perfekt fra siden, Adrian møtte perfekt med hodet, men dessverre strøk ballen like utenfor. Dermed endte det med et surt 2-3 tap.

Vi hadde virkelig fortjent et poeng, for gutta jobbet hardt over hele banen for å få et godt resultat. H&S hadde noen meget gode individualister, men etter som kampen gikk, ble disse mer og mer borte. Vi holdt formasjonen stort sett hele veien, og kom til mange avslutninger, men idag hadde vi ikke marginene på vår side. Vi viste imidlertid at vi kan spille jevnt med serielederen, og når vi er misfornøyde over å tape poeng, har vi den rette innstillingen for å kunne vinne ved neste korsvei.

Laget: David, Vegard, Fredrik, Jakob H-S, Peter, Mohammad, Trym, Fisnik, Peder, Adrian, Emil, Sverre, Lukas, Omar, Erik A, Jakob P

Håkon

Legg igjen en kommentar