G14-1: Tap 1-4 mot Bærum

BERGER KGB (Nesodden 1-4 Bærum): Nesoddens førstelag gutter 14 møter mange gode lag i serien, og i dag var det duket for nok en god motstander med gjestene fra Bærum.

– Jeg syns vi får to tvilsomme mål i mot som kanskje burde vært offside før pause. Vi reduserer tidlig i 2. omgang og laget henger bra med, presser høyt og stresser motstander til flere feil i egen sone, men vi klarer ikke utnytte feilene. Bærum setter så to raske mål og dreper kampen og den gløden som ble tent på 1-2. Med tanke på onsdagens meget gode, og tunge prestasjon mot VIF som ennå satt i beina er vi veldig godt fornøyde med spillet, selv om resultatet ikke går vår vei. Spillet begynner å sitte god, hard kjemping, og vi gir aldri opp, forteller Tommy Strand til nesoddenfotball.no

Bilder fra kampen:
G14_BSK8

Nesoddens 33 er høflig og hopper over en utrusende keeper.
Nesoddens 33 er høflig og hopper over en utrusende keeper.
Laget følte seg snytt for straffe etter denne handsen innenfor 16-meteren.
Laget følte seg snytt for straffe etter denne handsen innenfor 16-meteren.

G14_BSK_6

G14_BSK_5

G14_BSK_4

G14_BSK_3

G14_BSK_2

G14_BSK_1

Legg igjen en kommentar