G16-1: Kan hvis de må.

(Foto: Ole Christian Eklund)

Fossum-NIF 2-3 (1-0)

Det ble litt for spennende for de tilreisende fra Nesodden under gårsdagens bortekamp mot Fossum. NIF bruker altfor lang tid til å komme inn i kampen, en dommer som tror han kan reglene og et hjemmelag som trolig kunne ha brukt juniorspillere. Men når krisen er størst klarer NIF å snu det hele til seier.

Nesodden ble overkjørt av Fossum i første omgang. Selvom gjestene fra halvøya holdt nullen det meste av omgangen var hjemmelaget overlegent. Trolig var Fossum noe undervurdert siden de er i bunn av tabellen og dette straffet seg for NIF. Mathisens mannskap var ikke tilstede mentalt og hadde ikke det giret som vi så gjerne vil se og som vi vet de har. Fossum går i ledelsen i andre halvdel av omgangen uten at Nesodden har fått skapt noe nevneverdig i kampen. Gutta spillte mest ball på tvers og ikke fremover.

_OCE0673Dennis Granås i kjent stil på kanten.

Hva som ble sagt i pausen fra Mathisens side forblir en hemmelighet, men noe fikk gutta tent og  det skulle ikke ta lang tid før Philip Rustad kan utligne til 1-1 og plutselig var vi inne i kampen igjen. Men Fossum svarer og går igjen i ledelsen med 2-1 ikke lenge etter. Nesodden har vilje når de vil og Mathisens hemmelighet skulle fort komme Nesodden tilgode. Per Oscar Eklund får en fot på ballen og da blir det som regel mål. 2-2. Kampen gikk mot slutten og nå var gjestene fra Nesodden der de skulle være. Full tenning og kampvilje for i sluttsekundene kan Henrik Lundquist sette ballen i nettet bak Fossums keeper og det sto 2-3. like etter blåser dommeren av kampen.

_OCE0664Henrik Lundquist ble dagens redningsmann og dagens spiller.

Simen Mathisen sier i en kommentar: – Jeg synes det er merkelig at det beste laget vi har møtt i år ligger sist på tabellen. De hadde fem klassespillere ingen andre lag har hatt maken til. Stiller de med dette laget i alle kamper hadde de vunnet serien. Vi vinner fordi vi aldri gir opp og fordi vi satser alt på å score i de siste fem minuttene. Gutta nekter å tape, selv mot et lag som er bedre enn oss. Jeg blir stolt av sånt.

 

Legg igjen en kommentar