Før kampen: Tøff hjemmekamp venter

Nesodden kan få det tøft i kampen om tre poeng førstkommende søndag.

Søndag kommer Førde på besøk til Berger Stadion. Laget fra Sogn og Fjordane har hatt en meget god start på sesongen, og med tidligere landslagsspiller Alexander Ødegaard i spissen har laget inntatt en solid fjerdeplass etter åtte seriekamper.

Førdianarne har vært i meget god form den siste tiden, og  onsdag ettermiddag forlenget de seiersrekken til fire strake seire da Birkebeineren ble slått 3-1 hjemme etter scoringer av Alexander Ødegaard og Øystein Myrkaskog (2).

Myrkaskog er Førdes toppscorer med seks mål i serien, mens lagkaptein Vegard Gjermundstad – som for øvrig ble kåret til banens beste mot Birkebeineren – danner et solid midtstopperpar sammen med Øistein Vetti . Tidligere nevnte Alexander Ødegaard kan også bli en spiller å se opp for, og om han klarer å beherske den humpete gressmatten på Berger Stadion kan han fort finne på å styre showet søndag.

Søndagens bortelag har vunnet seks av sine åtte kamper i serien denne sesongen, og kun Bærum (5-1) og Drøbak-Frogn (2-1) har klart å overliste hvittrøyene så langt i år.

Hjemmelaget har på sin side slitt med å ta poeng den siste tiden, og det begynner å haste poengmessig om Nesodden skal spille andredivisjonsfotball også neste sesong.

Norsk tipping holder bortelaget som favoritter, og gir i øyeblikket en odds på 1.75 på at Førde stikker av med alle tre poengene. Oddsen på hjemmeseier ligger på 2.75, mens uavgjort gir hele 4.10 i odds.

Øvrig info om kampen kan du lese her.

Legg igjen en kommentar