G19-1: Suveren seier i toppkampen

Nesoddens juniorgutter tok et nytt steg mot opprykk da Heming ble ydmyket med sifrene 10-1.

G19-laget til Nesodden har flytt på en eneste lang medgangsbølge helt siden første serierunde denne sesongen. Laget har imponert voldsomt, og med åtte strake seire har guttene fra halvøya satt kursen mot 1. divisjon.

Men det er ikke bare Nesodden som har imponert i 2. divisjon denne sesongen – også Heming stod med åtte av åtte mulige seire før mandagens kamp, og på veien hadde de vunnet kamper med sifre som 23-1, 14-3 og 13-0.

Med andre ord lå alt til rette for en intens og spennende affære på kunstgresset på Berger mandag, men i stedet styrte hjemmelaget showet fra første spark på ballen.

Hjemmedominans på Berger KGB

Dino Palos åpnet scoringsshowet da han scoret på en sjelden heading. Jakob Bjøndal curlet ballen på Beckham-vis mot bakre stolpe, og venstrekanten steg til værs og headet ballen i en nydelig bue over Heming-målvakten.

Deretter doblet Joakim Fjørtoft Lien med en flott avslutning fra 19-20 meter etter å ha kombinert med Patrick Granås.

Noen minutter før pause la Nesodden på til 3-0 ved samme mann. Heming var mest opptatt av å klage på dommeren – Mats Arntzen vippet ballen med utsiden av høyrefoten og fant en våken Lien. Sistnevnte tok ned ballen og brukte et par touch før han avsluttet vakkert med venstrefoten.

Resultatet stod seg til pause, og hjemmelaget kunne gå i garderoben med en meget god følelse.

Overkjøring i andre omgang

Nesodden fikk en marerittstart på den andre omgangen, og allerede i første spilleminutt fikk bortelaget sin redusering. Svakt press i midtbaneleddet gjorde at guttene fra Oslo vest fikk tredd seg gjennom, før høyrekanten banket ballen i mål med en god avslutning.

Heming fikk tilbake håpet om poeng – et håp som fikk seg en smell av 80 kg Nord-Afrika få minutter senere. Kristian Bøhlerengen slo en meget god corner fra høyre, og Arilas Berg Ould-Saada knuste alle i lufta og satte inn 4-1.

Like etterpå økte samme mann til 5-1, på samme vis, og med samme dødballtaker. 5-1, og dermed gikk mye av luften ut av Heming-laget. En meget god start for de to spillerne som begge kom inn halvveis i kampen.

Ould-Saada jaktet hat-trick, men i stedet var det spisskollega Lien som fikk æren av å notere seg for kveldens første hat-trick. Den fransktalende gutten fra Flaskebekk spilte uselvisk fri Joakim Lien, og sistnevnte gjorde ingen feil alene med keeper.

Heming spilte til tider fryktelig naivt, og gikk konstant med begge backene i angrep. Av og til ble også midtstopperen med i angrep, og da sier det seg selv at blir kontringsrom. Halvveis ut i omgangen gikk Ould-Saada på løp, og Jo Augestad spilte en god ball opp mot spissen. Fra skrå vinkel avsluttet han meget godt, og klistret ballen ned i det lengste hjørnet med venstrefoten.

8-1 ble både regissert og avsluttet av to 97-gutter. Ali Rashid gjorde et godt forarbeid før Henrik Lundquist fikk æren av å sette inn hjemmelagets åttende mål for dagen. Den smidige og tekniske midtbanespilleren gikk på løp, dro av den utrusende keeperen, og satte ballen sikkert i det tomme målet.

Så var det duket for Ould-Saada-show igjen. Mats Arntzen vred spillet med en følsom pasning, og spissen tok med seg ballen på brystet før han satte inn sitt fjerde mål for dagen.

På tampen økte Joakim Fjørtoft Lien med sitt fjerde mål for dagen. Fagerstrand-gutten fikk ballen fra spisskollega Ould-Saada, og på arrogant vis vippet han ballen over keeperen som lå og sprellet på bakken.

2. div: Nesodden G19 – Heming G19 10-1 (3-0)

Startelleveren: David Netland – Jakob Bjøndal, Glenn Gulsett, Mats Vågan, Jo Augestad – Patrick Granås, Mats Arntzen, Jørund Fjellstad, Dino Palos – Tallak Bright-Taylor, Joakim Fjørtoft Lien

Benyttede reserver: Kristian Bøhlerengen, Arilas Berg Ould-Saada, Henrik Lundquist, Ali Rashid, Mathias Smith

Mål:

1-0 – Dino Palos (Jakob Bjøndal)
2-0 – Joakim Fjørtoft Lien (Patrick Granås)
3-0 – Joakim Fjørtoft Lien (Mats Arntzen)
3-1
4-1 – Arilas Berg Ould-Saada (Kristian Bøhlerengen)
5-1 – Arilas Berg Ould-Saada (Kristian Bøhlerengen)
6-1 – Joakim Fjørtoft Lien (Arilas Berg Ould-Saada)
7-1 – Arilas Ould-Saada (Jo Augestad)
8-1 – Henrik Lundquist (Ali Rashid)
9-1 – Arilas Berg Ould-Saada (Mats Arntzen)
10-1 – Joakim Fjørtoft Lien (Arilas Berg Ould-Saada)

Gule kort: Jørund Fjellstad, Mats Arntzen

Legg igjen en kommentar