G16-2: Storseier borte mot Nordstrand 3

Det ble en stor dag for breddefotballen på Nesodden i kveld, der vi vant 7-0 borte mot Nordstrand 3, etter strålende spill. (Lag 3 vant 5-2 hjemme mot Nordby.) Det eneste Svein Erik og jeg trengte å minne gutta på, var at det ofte lønner seg å spille i støtte fremfor å slå en vanskelig pasning fremover, evt. drible en mann for mye.

Vi åpnet bra, med trøkk og tæl over hele banen. Etter flere gode avslutninger, ble Simon felt da han var på vei gjennom, og Lukas var sikker fra straffemerket. Deretter var det Philip og Adrian sin tur til å score, før gutta vartet opp med et mønsterangrep av de sjeldne. Stor fart i pasningsspillet, Adrian brukte rå kraft og fart inn på venstre side i straffefeltet, og det harde innlegget banket Carl J i mål. 4-0 til pause, og vi var enige om å nullstille oss, og fortsette trøkket i 2. omgang.

Vi åpnet litt tregt, men kom raskt inn i sporet igjen. Simon kom på et av mange løp, og fikk straffe i en duell med Nordstrand-keeperen. Straffen satte Simon selv sikkert i mål. Deretter var det Adrian sin tur igjen: Et perfekt slått frispark av Peder headet Adrian i tverrliggeren og ut. Adrian var meget oppmerksom, og gikk på returen med fynd og klem, og headet ballen i mål. På slutten var Philip igjen på plass etter en gjennombruddspasning, og avsluttet scoringene med sin andre for kvelden.

Dette var mange hakk opp fra den bedrøvelige kampen mot Lindeberg i forrige uke. Gutta var trygge i det meste av pasningsspillet, og meget sterke i gjenvinningsfasen. Bakerst var Tinius nesten arbeidsledig, men tok seg fint av det som kom. Forsvaret var sikkert, og slapp omtrent ikke Nordstrand til i det hele tatt. Midbanen, som var nykomponert for anledningen, jobbet godt begge veier, og var viktige bidragsytere for angrep og forsvar. På topp hadde vi bevegelige spisser, som gjorde kvelden sur for Nordstrand-spillerne. Herlig innsats!

Laget: Tinius, Philip, Fredrik, Jakob H-S, Peter, Vegard, Lukas, Simon, Erik Alexander, Peder, Jakob P, Adrian, Carl Jonathan

Håkon

Legg igjen en kommentar