G13-1: 8-1-seier mot Nordstrand!

JAER BANEN (Team 2000 Nesodden 8-1 Nordstrand 3): EN PERFEKT FOTBALL KVELD PÅ JAER, INGEN MYGGESTIKK, DET ENESTE SOM STAKK VAR ANGRIPERNE VÅRE SOM STAKK I BAKROM!

Bildet: Så glad blir man av å oppholde seg på Jaer banen uten å få myggestikk!

Av Magne Glimsdal

Kl 19 00 lå Jaer banen og badet i sol, litt vind gjorde at myggen hadde dårlig landingsforhold, så det ble en riktig trivelig kveld for de fremmøtte tilskuere. Og alle som var der så at våre gutter tidlig tok tak i kampen og først ute var Casper kun to minutter var gått før han har ett fint driv ned langs linja og får lagt inn til Kasper , men skuddet går like utenfor, men kun to minutter senere, er Casper på farten igjen. Han får en fin STIKK ball fra Magnus, dribler av en forsvarer og setter inn 1-0 !! og klokka viser at det kun er gått 4 minutter !!

Vi har trykket vi skaffer oss Cornere og sjanser, den bakre firer Markus, Peter, Nico og Filip sørger for at vår gode keeper Ludwig blir arbeidsløs. Men vi må ikke bli for snille i duellene roper Tom Rune fra sidelinja, mer trøkk takk !!

Etter 15 min er Magnus i ett fint driv ned langs linja for lagt inn en 45 grader pasning til Kasper skuddet blir reddet av keeper som slår ballen ut til corner, i den påfølgende corneren er Filip farlig frampå på en retur men skuddet går like utenfor. Etter 22 min har Casper ett nytt skudd reddet og Jørgen får nesten satt returen i mål.

Jaer banen er nokså trang , så det er mange motspillere som svermer rundt Mikkel (som om de var mygg (!) ) på midtbanen , men det hindrer ikke han å slå de lekreste pasninger , de må tak i bruk ulovlige midler for å stoppe ham, i det 31 min må de felle han på nytt og vi får frispark i farlig posisjon rett uten for 16 meteren, Filip tar fart , men keeperen redder skuddet.

Gio har også en god dag på midtbanen, like før halvtid, kjemper han til seg ballen legger den ut til Jørgen som setter fart, får lagt en fin ball inn i feltet og det er bare noen skostørrelser unna at Peder ikke får satt foten på ballen. Men det blir nesten, slik at vi går til pause med ”bare” 1-0 ledelse, etter sjanser burde vi ha ledet mer…

Andre omgang er akkurat blåst i gang, når Kasper tar ballen i egne hender, feil i egne bein, setter fart langs venstre sida, utfordrer går inn i straffefeltet og blir felt !! STRAFFE !!! Og kald som en fisk setter Kasper selv straffen i mål og vi leder 2-0 !! Nå ruler Kasper på venstresida, det går knapt 2 minutter før Kasper igjen herjer på vesntresida og utfordrer igjen og nå ser han også Oskar som er i en enda bedere posisjon og sentrer til Oskar som på elegant vis scorer slik at vi leder 3-0 etter 4 minutter !!

I det 7 min skjer det igjen, Gio har ballen på midtbanen, gir den ut til Kasper som ser en ledig Magnus inne i feltet som meget elegant nikker pasningen fra Kasper i mål slik at stillingen nå er 4-0 !!!.

Minuttet senere hår både Magnus og Oskar sjanse til å score men blir ikke helt enige om hvem som skal ta den (begge er meget høfflige å tenker ”Deg først”) og dermed får keeperen tak i ballen.

Vi fortsetter med fine kompinasjoner, i det 15 min er det Magnus som for med seg ballen ned på dødlinja, og mens ”alle” venter på innlegg, så skrur Magnus den frekt i lengste hjørenet og dermed er det 5-0 !!

I det 20 min tar vi ett langt innkast som til slutt havner hos Andy, som ett hardt skudd setter ballen i nettet og 6-0 til oss !!! Og igjen tar det bare 2 minutter, nå er det Marcus som sender ut en STIKKER til Kasper og i en ren reprise finner han Magnus inne i feltet, som igjen setter hodet til ballen og 7-0 !!! til oss .

I det 27 min skjer det noe merkelig Nordstrand får plutselig til ett kjempe skudd og reduserer til 1-7 !!! Men gutta vil ha siste målet i matchen, så i kampens siste minutt, for vi igjen oppleve noe fine kombinasjoner, Peder har kontrollen på ballen legger den tilbake til Gio som fri spiller Andy som for æren av å gjøre kampens siste mål , slik at slutt stillingen blir 8-1 til oss !!

Legg igjen en kommentar