Fortjente seier, men tapte!

ØSTSIDEN (Østsiden 2-0 Nesodden): A-laget møtte middelhavsfarer Østsiden til dyst på bortebane, gamleklubben til vår keeper Kristian Bjerke.

Nesodden har lidd mye av å ha absolutt alle marginene i mot, og man har i det lengste ventet på at det skal snu. Mot Østsiden, som er plassert rett under midten av tabellen, hadde de tilreisende supporterne igjen et lite håp om at det snart må kunne gå vår vei.

Nesodden åpnet veldig friskt og hadde to store muligheter før Østsiden hadde rukket å ha ballen i laget, og slik fortsatte det utover omgangen. Nesodden vant duellene høyt på banen, brøt spillet, og skapte flere gode overganger. Og med hånden på hjertet må undertegnede påpeke at det hadde vært fortjent om halvøyalaget hadde ledet med minst 0-2 til pause mot Østsiden. Vi hadde noen eventyrlige sjanser, men ballen ville bare ikke i mål, og Østsiden skal takke keeperen for at det kun sto 0-0 til pause. Nesodden hadde da levert kanskje årsbeste i førsteomgang, og produsert mange store sjanser og levert en flott fotball for de knapt fem tilreisende supporterne.

Et ran!
Østsiden var mer på rett etter pause, og etter 48 minutter, tre minutter inn i andreomgangen, får laget corner. Og på denne corneren skulle selvfølgelig Østsidens Eirik Laabak klare å pirke ballen i mål på lagets andre sjanse, og sikret dermed ledelsen for vertene. Et ran spillemessig og sjansemessig, og nok en gang hvor marginene skulle gå motsatt vei. Nesodden fortsetter å kjøre fram, men det åpnet seg også mer for Østsiden så kampbildet ble litt annet utover. Likevel hadde Nesodden såpass med gode sjanser at man kunne ikke bare være bortesupporter for å se at Nesodden burde og kunne ha vunnet kampen. Tallak Bright-Tayler har en kjempesjanse, men setter ballen i stanga og ut. Davidsen blir spilt fram, men er uheldig med touchen og plasserer ballen til side for mål. Og slike sjanser var det flere av for for vårt hardtkjempende A-lag.

Backspilleren Thomas Holm (bildet), som er på lån fra Follo – og kanskje vår beste spiller for dagen, måtte ut med skade etter 56 minutter.

Kan fremdeles beholde plassen i 2. divisjon
Nesodden møtte i dag et lag som jevnt over var bedre teknisk og bedre i pasningsspillet enn hva Førde, Kjelsås og selv Kvik Halden har vært på Berger stadion, så til tross for tap var dette en stor forbedring på mange områder, men igjen er ikke marginene på vår side.

Spiller Nesodden på dette nivået de viste i dag, er poeng mot Moss meget sannsynlig. Etter 10 runder står Nesodden med 2 poeng, mens Moss har 6. Ellers ligger det tre lag over Moss med 7 poeng hver, så det er fullt mulig å hente seg opp, men det krever at marginene sitter, og at publikum kommer mannsterke på lørdag når Nesodden skal knuse Moss.

Legg igjen en kommentar