J12: Nervepirrende kveld på Alværn

Det ble tett, jevnt og ikke minst underholdende da Nesodden Jenter 12 møtte Nordby i siste kamp før ferien. Når kveldens gode dommer blåste av kampen, sto det 10-8 til gjestene. Denne fotballkampen inneholdt det meste. Tilskuere rundt hele banen fikk se mye godt spill og mange mål. Jentene kjempet innbitt og gav alt. Pasninger, taklinger, skudd og kamp om hver ball.

Nordby åpnet best, men i 2 omgang startet Nesodden opphentingen. God innsats gav uttelling, og høylydte tilskuere gav jentene ekstra motivasjon. Press på motstander høyere opp i banen, løp på kantene og presise pasninger. Forsvaret jobbet utrettelig og vant det meste av dueller. Nesoddens jenter sto fram som et lag som jobbet for hverandre.

Tross knepent tap, all grunn til å være stolte av Nesoddens Jenter 12 etter et svært spennende oppgjør på Alværn. Vi gleder oss allerede til høstsesongen!

019 009 035078

Legg igjen en kommentar