G16-3: Knepent tap i jevn kamp

I kveld møtte vi Røa, som vi tapte 0-7 for i første serierunde. Da hadde vi imidlertid ingen innbyttere, så vi var enige om å gi Røa kamp til døra. Siden Røa kun kom med 11 spillere, håpet vi å kunne ta dem på kondisen:)

Kampen var jevnspilt den første halvtimen, med sjanser til begge lag. Etter en halvtime scoret Røa, og gikk opp til 2-0 rett etter sidebytte. Vi fikk så en corner, som Christopher på strålende vis curlet direkte i mål, i motsatt kryss!! Årets mål? Vi fikk fornyede krefter, men det var Røa som scoret. Deretter fulgte en periode hvor de gode løpene, pasningene og ball-gjenvinningene ble helt borte. Røa kom til farlige muligheter, men vi fikk avverget flere scoringer i denne perioden.

5 minutter før full tid fikk vi corner, som Robin fikk et hode på. Deretter gikk ballen via Andreas og rett over mål-linjen. 2-3, og fornyet innsats. Dessverre ble det bare nesten, og på en kontring scoret Røa igjen, og dermed 2-4 til slutt.

Etter en litt treg start på kampen, kom gutta seg veldig, med fart og trøkk, samt gode pasninger. Dessverre fikk vi en periode der vi faller tilbake i kvalitet, og ikke klarer å holde oppe trøkket. Jeg tror nok at mange sliter med litt dårlig kondis, men dette får vi rette på til høstens kamper. Stor innsats det meste av kampen, og sterk vilje til å vinne, gjorde denne kampen til en av de beste dere har spilt på lenge:)

Laget: Tinius, Gustav, Jakob H-S, Mathias, Anders, Abel, Erik Alexander, Sverre, Preben, Ridwan, Sigmund, Andreas, Christian, Robin og Christopher

Håkon

Legg igjen en kommentar