Michael Vermes langtidsskadet!

Michael Vermes ble skadet i rekruttkampen mellom Sparta Sarpsborg og Nesodden 24. juni. Nå viser en MR at skaden trolig er verre enn først antatt og setter han ut av spill i en lang periode, med usikkert utfall.

Bildet: Michael Vermes i aksjon mot Sparta Sarpsborg 24. juni.

Michael Vermes, med forhistorie i Lyn, kom til Nesoddens G19-lag løpet av 2012-sesongen hvor han tidlig viste seg fram med en meget god skuddfot. I år tok han steget opp til A-laget og rakk å score et mål i andredivisjon, etter å ha kommet tilbake fra brudd i foten og operasjon i februar. Michael viste gode takter i rekruttlagskampen mot Sparta, der han på slutten fikk vridning i kneet.

Vi ønsker Michael Vermes riktig god bedring og håper han igjen kan ta på seg Nesodden-drakta!

Spillerstatistikk for A-laget sesongen 2013:

Legg igjen en kommentar