Påmeldingen har åpnet!

For fjerde år på rad arrangerer Nesodden IF Fotball elitecup i samarbeid med vår hovedsponsor Nordea. Løpet av sommermånedene håper vi å få på plass 28 gjestende lag i de fire aldersklassene G01, G00, G99 og G98 til cupspill i oktober på oppvarmet kunstgressbane. I fjor vant blant annet Follo G16-klassen 3-0 mot Ullern, godt assistert av dommertrio bestående av to talentdommere og en hoveddommer med mye rutine. I G13-klassen stakk Nesodden av med seieren etter en jevnspilt finale mot Frigg.

Nå kan gjestende lag melde seg på via fotball.no, eller trykke her for å komme direkte til påmeldingen. Klubben har også en cup-side for turneringen: nordeaelitecup.com! Påmelding kan også gjøres direkte til Irene Størseth Lunde via e-post.

Hva er Nordea Elite Cup (NEC)?
Nordea Elite Cup Nesodden ble arrangert for første gang i oktober 2009. Cupen arrangeres i samarbeid med vår hovedsponsor Nordea og spilles på oppvarmet kunstgressbane – Berger KGB. Cupen er ment som en «sesongstart» for kommende sesong hvor lagene deltar i neste års aldersklasse. Det vil si at gutter født 1998 som i år spiller i G15-serien vil under cupen delta i G16-klassen. Alle aldersklasser (G01, G00, G99 og G98) spiller 11-fotball.

Legg igjen en kommentar