Sterkt prestasjon borte mot serielederen!

FØYKA KUNSTGRESS (Asker 2-2 Nesodden): Nesodden viste sterk vilje og innsats når laget sikret ett poeng borte mot serieleder Asker etter mål av Kim Viken og Sebastian Andresen (bildet).

Man skulle ikke tro det var topp mot bunn som møttes på Føyka kunstgress denne lørdagsettermiddagen. Nesodden hang godt med i kampen og til tross for at Asker vant cornerstatistikken bidro Nesodden med gode sjanser foran mål. Det var en jevnspilt affære førsteomgangen med gode muligheter til begge lag, men det var likevel målløst til pause.

Straffemål av Viken
Andreomgangen åpnet Asker offensivt, men Nesodden svarte. Haaken Munthe-Kaas ble felt innenfor 16-meteren til Asker etter 51 minutter, men dommeren vinket spillet videre. Fire minutter senere skjedde det samme igjen, denne gangen innenfor Nesoddens 16-meter og dommeren dømte straffespark til vertene. Straffen satte Asker-spiller Petter Linstad i mål. Nesodden har slitt med marginene i år, og man fryktet en slik kamp igjen, men etter 71 minutter fikk Nesodden en fortjent straffe. Kim Viken plasserte ballen i mål og sikret en utligning til Nesodden.

Første seriemål for Andresen
Bare seks minutter senere skulle Asker igjen ta ledelsen. Asker-spiller Bajram Ajeti satte inn sitt mål nr. 13 for sesongen, men Nesodden hadde virkelig fått en vitamininnsprøytning etter seieren hjemme mot Moss i forrige serierunde, og viste sterk vinnervilje ved å kjempe inn nok en utlikning, denne gangen ved Sebastian Andresen (første mål i serien for Nesodden) som fyrte av fra 16-meteren. Da gjensto det kun seks minutter av kampen. Det ble lagt til 6 minutter tilleggstid uten at noen av lagene klarte å få seiersmålet.

– Fullt fortjent poeng!
– Det var en god prestasjon. Vi forsvarte oss godt og leverte tidvis bra spill. De hadde mer ball enn oss, men det var jevnt på sjansefronten og vi fikk et fullt fortjent poeng, forteller trener Marcus Walfridson til nesoddenfotball.no.

Dermed har «bunnlaget» Nesodden sikret et meget sterkt poeng borte mot serielederen Asker og vi satser på godt med publikum hjemme mot Bærum førstkommende lørdag.

Legg igjen en kommentar