Tredjeplass til Nesodden i Karlstad Sun Cup

Av Stig Ove Hagen

Nesodden 2 gutter 11 år (bildet) spilte underholdende og meget god fotball i Karlstad Sun Cup i uke 26. Disse unge og lovende spillerne kom i innledende gruppespill med sterke lag som Karlstad og Skøvde. Etter innledende kamper fredag og lørdag, med blant annet seier 4-1 over Skøvde, 2-1 over Skoghall IF og 2-2 mot Karlstad sto gutta igjen som gruppevinnere.

Nesodden G11-2

I kvartfinalen ble det seier 1-0 over Skattkärs IF og gutta var dermed klare for semifinale. Der ble det knepent tap 1-2 for Skoghall IF og nedturen var et faktum for en kort periode. Laget mobiliserte igjen krefter for bronsefinalene som ble høydramatisk. Nesodden kontrollerte kampen mot Karlstad og ledet 1-0 til det gjensto få minutter. Noe ufortjent utlignet Karlstad i sluttminuttene og bronsefinalene måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Gutta fra halvøya var imidlertid godt forberedt på dette scenariet. Nesoddkeeperen reddet første straffen og Nesodden satte samtlige fem straffer i mål, seieren og bronsen var et faktum.

Nesodden G11-2

Kort oppsummert som en av gutta på laget sa det i jubelbrusen. ”Det er sannelig bedre å vinne bronsefinalene enn muligens å tape finalen”.

Gutta har hele sesongen vist utrolig godt samhold og stor lagmoral som også gav resultater i disse kampene. En stor takk også til alle pårørende og øvrige supportere i Sverige for fantastisk stemning og samhold rundt kampene.

Legg igjen en kommentar