G16-1: Manglende laginnsats sendte gutta hjem

(Foto:Ole Christian Eklund)

SC Sperber-NIF 1-0 (1-0)

En svært skuffet Simen Mathisen måtte se NIF bli slått ut av GothiaCup mot et tysk lag guttene hadde god mulighet til å slå om viljen og laginnsatsen var der.

Nesodden fikk en opptur etter seieren i går mot Kullavik og denne følelsen og motivasjonen var det håp om at gutta tok med seg til dagens oppgjør. Men sterk sidevind og noe ugjevn bane, samt lite «vilje» gjorde at cupeventyret brått ble slutt.

_OCE5757Det hjelper ikke med enkeltprestasjoner om ikke hele laget trekker i samme retning. Dennis Granås i en duell i sekstenmeteren.

Tyskerne var ikke noe bedre enn NIF når de spiller på sitt beste, men de var bedre som et lag i denne kampen. NIF-gutta kjempet hver for seg og det var flere enkletprestasjoner som var gode og NIF kom til flere avslutningsmuligheter, men samspillet og fokuset var ikke der. Dette straffet seg desverre. Dette var kanskje den siste cup’en disse guttene hadde sammen før de blir juniorspillere neste år.

Lagoppstilling: _OCE5751(bfv) Gard Eliassen, Anta Stinnebom, Dennis Granås, Øyvind Nytrøen, Adrian Tiltnes, Ali Rashid, (ffv) Henrik Lundquist, Per Oscar Eklund, Peter Stai, Simon Steinsvik og Simen Godlien.

 

Legg igjen en kommentar