Tap i åpningskampen

GRENÅ (Nesodden 0-2 Slemmestad): Nesodden møtte Slemmestad i første kamp av gruppespillet i Kattegat Cup og gikk på et tap mot et lag som Nesodden på en god dag ville slått.

Godstemning_g14

– Vi tapte mot et lag vi skulle og burde slått om vi hadde «vært der» vi pleier, forteller trener Tommy Strand til nesoddenfotball.no før han fortsetter:
– Laget kom tidlig under 1-0 i første etter tellefeil og lite kommunikasjon. Etter det tok vi mer over, men klarte ikke omsette mulighetene. I pausen ble vi enig om å rette på de feilene, men begynte med å gjøre det samme og kommer under 2-0. Igjen tok vi over banespillet, skapte muligheter, stolpeskudd, brente straffe osv. Satser på at gutta er mer på i dag da vi har to kamper mot henholdsvis DHF Skibby og Brønderslev. I mellomtiden nyter vi knall sol og høy temperatur, avslutter Tommy Strand.

Legg igjen en kommentar