G01: Flott innsats i Svennis Cup!

Nesoddens 2001 gutter har nylig deltatt i Svennis Cup i Torsby. Laget møtte tøff motstand fra hovedsakelig svenske lag som både var sammensatte fra flere klubber og hvor noen lag stilte med noen eldre spillere.

Det største spillemessige høydepunktet kom i siste gruppespillkamp hvor ordinær tid var utløpt og Nesodden var avhengig av et mål til for å gå videre på målforskjell til A-sluttspillet. 30 sekunder på overtid tok Anel ansvar og banket inn et knallhardt langskudd til stor glede fra både lagkamerater og supportere.

Kvartfinalen ble en langdryg affære med flere pauser på grunn av lyn og torden, men endte til slutt med et surt 0-1 tap etter at Nesodden hadde dominert kampen og satt flere baller i stangen. Turneringen ble avsluttet på søndag med to fine seirer og laget endte til slutt på en flott 5. plass. I løpet av dagene i Torsby ble det også tid til sosiale aktiviteter som bading og disco, og trener Per-Ivar Fors synes at dette er en flott gjeng med gutter å dra på tur med.

Legg igjen en kommentar