G15: Keepertalent returnerer!

Det er med stor glede vi kan annonsere at keepertalentet Ask Ø.L. (15) returnerer til Nesodden Fotball.

AskDet unge talentet, som har deltatt på sone både som G13 og G14 spiller og ble hentet til Follo FK tidligere i år, har nå bestemt seg for returnere til moderklubben og sine gamle lagkammerater. Overgangspapirene ble undertegnet tirsdag ettermiddag og Ask vil være spilleklar for Nesodden i løpet av relativt kort tid.

Hovedtrener på G15, Klaus Wiik, er strålende fornøyd:
– Det er tynt med keepere i klubben og G15 er intet unntak. En ting er at det skaper noen utfordringer i forbindelse kampavvikling, men det viktigste er kanskje å ha muligheten til å skape et keepermiljø og konkurranse også keeperplassen. Vi hadde ikke et godt nok treningsopplegg for våre keepere tidligere, dette var nok en medvirkende årsak til at Ask takket ja til tilbudet fra Follo. Marcus Walfridson har tatt tak i dette på en glimrende måte og keepere i Nesodden Fotball har etter hvert fått et meget godt tilbud. Jeg registrer at Tinius har hatt enorm utvikling de siste månedene, jeg regner med at denne utviklingen fortsetter og at Ask vil vise en tilsvarende utvikling etter hvert som han kommer i gang, forteller treneren til nesoddenfotball.no.

Selv kan keepertalentet fortelle han nå skal ha en kort periode med fotballfri, men at han er klar til å ta opp konkurransen om en plass mellom stengene på førstelaget til G15 etter ferien.

Vi ønsker Ask hjertelig velkommen tilbake til klubben og ser frem til å se han i aksjon på treningsfeltet med resten av våre lovende 15-åringer!

Legg igjen en kommentar