G13-1: Seier mot Hauketo

VG/BERGER STADION: ”DET VAR SOM EN DAG PÅ OSLO BØRS DET GIKK OPP OG NED, HELDIGVIS ENDTE DET MED ”ALL TIME HIGH” !”
Bilde: «Så glad blir man når Oslo Børs ender på «All Time High»

Av Magnar Glimsdal

Under strålende forhold stilte to motiverte lag opp på Berger stadion Onsdag kveld, nå skulle ”Høstjakten” etter 3 poengere starte, det hadde vært en lang sommer ”Silly Season” som de sier i England.

Utgangspunktet var følgende: Hauketo hadde slått hos 4-2 i Mai og vi var klare for revansje, i løpet av vår sesongen hadde vi kapret 12 poeng Hauketo 10. Med seier til Hauketo ville de være foran oss på tabellen ! Mye stod på spill !!

Dommeren blåste i gang kampen, og vi tok snart raskt tak i kampen, allerede i det andre minutt er Kasper farlig frampå, keeper redder skuddet men må gi retur og Preben rekker nesten ballen, men keeper får tak i ballen.

For dere som husker Peter Lorimer (fra Super Leeds i 70 årene), så var frisparket fra Magnus i det 8 min ett barndomsminne for undertegnede fra over 25 meter smalt ballen i tverrliggeren og over.

I det 10 min for Hauketo gult kort etter felling av Preben, i det påfølgende frispark (igjen fra ca 25 meter) er det Max sin tur for å teste skudd foten, det blir en kjempesjanse for oss men Hauketo for reddet unna til corner. Like etter på er Adrian på farten på høyre siden og legger inn en fantastisk ball inn i feltet og den curler seg helt bort i venstre hjørnet utaggbart for keeper og 1-0 til oss !!!

Hauketo har mange gode spillere også noen meget raske spisser som etter hvert ga oss mye trøbbel, i det 14 min er en av de frampå og utligner til
1-1. Men vi skaper nye sjanser etter ett frispark i det 16 min for Oskar en kjempesjanse fra 5 meteren men skuddet går dessverre utenfor.

I det 17 min er det duket for mer dramatikk vår gode keeper Ludwig ligger nede for telling, han ofret alt i møte med en av Hauketos spisser, men som Ludwig alltid gjør han reiser seg igjen, Hauketo får frispark og sender i vei i meget bra skudd som er utaggbart for Ludwig det treffer tverrligger og inn i mål.. Hauketo tar ledelsen 1-2 !!

Nå jevner spillet seg ut og på overtid i første omgang er Hauketo igjen frampå og legger på til 3-1 !!! Nei og nei, vil gutta klare å reise seg i andre omgang ?

Gutta har tydligvis fått beskjed at vi må inn i duellene, vår keeper Ludwig er flink til å rope på spillerne ”GÅ I” og det er det vi gjør bedre vi går i dueller. Men noen redusering blir det ikke, etter 45 min redder Ludwig ett farlig frispark. Vi må helt til det 59 min ,kun 11 minutter igjen av kampen, så kjemper Magnus til seg ballen , dribler av ett par Hauketo forsvarere og setter ballen i mål, og vi reduserer til 2-3 !! Nå har vi kontakt !!

Og det går bare ett minutt til så er Kasper iskald foran mål, finter ut keeper og utligner til 3-3 !!! og må er det 10 min igjen !!!
Skal vi klare det ”umulige” og sette inn seiersmålet også ??

Nå kjemper gutta som vi vet de kan og 4 minutter igjen av kampen skjer det vi alle hadde håpet på….Magnus er igjen på farta, river til seg ballen stormer inn i feltet fra venstre kant, han FALLER !!! Alle ser på dommeren …dommeren blåser og peker på straffemerket !! Hvem TØR å ta straffa !!???

Om Kasper var iskald i sted er han bånnfrossen nå, han legger ballen på merket, gjør seg klar…. Keeperen prøver å syke ut Kasper ved å peke hvor han skal skyte, Kasper har betsemt seg , skyter og legger den utaggbart for venstre for keeper !!! Vi leder 4-3 !!!!
De siste minuttene blir nervepirrende for oss, dommeren har lagt til for skader… men endelig blåser han av kampen og VI VINNER 4-3 !!!

En strålende kveld på Berger ender på best mulig måte…. og Oslo Børs føk til værs !! Å som vi gleder oss til neste kamp……

Legg igjen en kommentar