G14-1: Viktig seier mot Grei!

(Grei 1-2 Nesodden): I går tok G14 turen til Tigerstaden for å spille mot Grei, et lag som i våres spilte i førstedivisjon og endte der på en respektabel 5. plass, men siden kun fire lag overlever i førstedivisjon måtte de også ta høsten i andredivisjon, på samme måte som G14.

Strand: -G14-1 er i medvind!
– Allerede etter to minutter får Grei et innkast, selv om ballen var en halv meter innenfor streken, og ett sekunds uoppmerksomhet gjør at Grei tar ledelsen 1-0. Første omgang vipper frem og tilbake med sjanser til begge lag, og vi går til pause med ett mål i mot, forteller trener Tommy Strand til nesoddenfotball.no

– Andre omgang starter som den første avslutta, og det bølger frem og tilbake. Etter ca femten minutter av andre legger Tim som sistemann ned Grei`s spiss, men får utrolig nok ikke kort av noen farge. Etter den avgjørelsen snur vi kampen i vår favør og Simon kjemper frem et gjennomspill som Mads setter sikkert forbi keeper og 1-1. Grei surner litt i spill og humør og ti minutter før slutt slår Erik inn en ball fra høyre kant, glir forbi alt og alle, før Markus dukker opp på bakre stolpe og bredsider inn 2-1 til oss. Grei surner enda mer, klager på alt, og vi drar inn en hardtarbeidet, fortjent seier. 2 av 2 mulige i høst og den sjette strake medregnet Kattegat-cup, så ingen tvil om at G14-1 er i medvind. Til onsdag er det Linderud som forhåpentligvis skal få merke flyten vi er i, avslutter treneren.

Kapteinen: -Heldig med dommeren!
– De åpnet hardt og presset oss lavt til de fikk målet sitt. Vi tar over kampen og styrer resten av omgangen, men går til pause med ett mål under. Vi åpner hardt i andre og får utlingningen. Laget presser dem lavt hvor vi får vår andre scoring. Resten av kampen ligger vi lavt og slipper dem til, men vi haler i land seieren. Det skal sies at vi var ganske heldige med dommeren for vi skulle hatt ett rødt og to gule, men Grei skulle også hatt noen kort så det gikk begge veier, forteller kaptein Casper til nesoddenfotball.no.

Laget fra start:
Daniel F.
Tim S. S. – Fredrik T. J. – Isac G. – Fridtjof G.
Erik K. M. – Casper d. C. – Sondre A. – Isac B. K.
Simon D. – Mads V.

Innbyttere:
Kristian S. – Jesper P. – Eivind A. – Markus B. S.

Legg igjen en kommentar