G16-1: Seier, men ikke til ståkarakter

Foto: Ole Christian Eklund

Nesodden møtte Holmlia borte på tirsdag kveld og måtte kjempe bittert hele veien for å dra seieren i havn. Det ble hverken underholdende eller særlig imponerende.

Nesoddens returkamp åpnet jevnt med Holmlia og lagene var noe forsiktige, men etter femten minutter kunne hjemmelaget notere nettkjenning og ta ledelsen. Etter dette tok Nesodden mer tak i kampen og økte tempoet. Simen Mathisen kunne notere seg at NIF ikke la til rette for det avtalte spillet og at det hele ble veldig rotete, men etter tretti minutter får Dennis Granås et innlegg fra Simon Steinvik fra kant som han elegant demper på brystet i femmeteren og smeller i mål på halv volley. Etter dette bølget det frem og tilbake uten de store mulighetene. Det sto 1-1 til pause.

I andre omgang satte Holmlia inn en god midtbanespiller som tvang NIF til et større strekk i laget. Holmlia la seg defensivt og lukket bakrommet. Temperaturen var til tider høy og dommeren burde vært mer rettferdig. Men selv i kampens hete og et mindre godt spill klarte gutta å ta seg sammen. Samtidig skal Simen Godlien berømmes for ekstremredninger. Holmlia kunne lett ha putta flere mål.

Fem minutter før full tid kan Emil Lindseth stusse ballen til Per Oscar Eklund som sender ballen i nettet bak Holmlia. Nesodden var i ledelsen og valgte så å ligge med en flat midtbane uten spisser. Så kan det ha blitt for tett i midtsonen for Simon Steinsvik pådro seg et veldig diskutabelt direkte rødt kort. Det var kun minutter igjen av kampen, men gutta sto hardt imot ut tiden. Gulljakten er i gang. Neste er tabellrival Asker hjemme på KGB på tirsdag.

Dagen bestemannspris gikk til Simen Godlien.
 

Legg igjen en kommentar