G16-2: Seier til slutt

Tirsdag kveld møtte vi Lyn til returoppgjør, etter å ha tapt bortekampen mot dem 4-6. Da var gutta ukonsentrerte før start, og kom ikke skikkelig igang. Lyn hadde 3 farlige spisser, men et helt menneskelig forsvar, så vi var enige om å stenge av bakover, og være giftige forover.

Etter kort tid så vi at Lyn ikke lenger hadde de 3 farlige spissene, og kom kun med en innbytter. Vi tok umiddelbart kontroll i kampen, og hadde vel nærmest 90-10 i ball possession. Dessverre ble vi for hektiske i de avgjørende øyeblikkene, og den avgjørende pasningen ble for dårlig. Lyn hadde mer enn nok med å rense unna, men vi gjorde oss etterhvert nesten ufarlige gjennom dårlige pasninger og svake skudd på og utenfor mål. Lyn var på besøk ved vår 16-meter en eneste gang i første omgang, og da klarte de å score etter at vi ikke husket at vi også måtte forsvare oss.

Til 2. omgang var vi enige om å øke presisjonen i pasningene, være tålmodige, men fortsette å trykke på. Litt før halvveis i omgangen fikk Carl Jonathan en tå på ballen, og lagene var like langt. Kort tid etter var Carl Jonathan igjen på plass etter et presist frispark, og ledelsen var mer enn fortjent. Deretter hadde vi full kontroll, og Aleksander og Øystein herjet på høyresiden. Tre scoringer av henholdsvis Aleksander, Sigmund og Fisnik sikret oss 5-1 seier, og god stemning i troppen.

Kampen viste at vi kan være gode med ball over store deler av banen, men når presisjonen synker, blir vi lite giftige. Med større konsentrasjon og presisjon fikk vi etterhvert hull på byllen, og seieren var ikke et mål for mye.

Håkon

Legg igjen en kommentar