NIF G14-1: Uavgjort mot Lindeberg

BERGER STADION (Nesodden 1-1 Lindeberg): Straffe skilte mellom ett og tre poeng for Nesodden i kampen mot Lindeberg, men det ble med det ene poenget.

Videosammendrag: Se høydepunktene nederst i artikkelen

Nesodden har åpnet høstsesongen sterkt med to strake seire mot henholdsvis Klemetsrud og Grei. Onsdag var det Lindeberg som gjestet Nesoddens storstue.

Nesodden åpnet kampen med flere gode muligheter, men ballen skulle ikke i mål. Derimot var det Lindeberg som scoret først etter straffespark, en straffe som lett kan diskuteres om er hands eller ikke (se høydepunktene nederst i artikkelen). Uansett gikk Lindeberg opp i ledelsen til stor jubel fra bortelaget, men Nesodden fortsatte å skape sjanser og helt på tampen av førsteomgangen scoret Sondre etter et flott innlegg fra Eivind på høyrekanten.

Andreomgangen skulle det skje veldig mye rart, uten å utdype det mer, men det endte 1-1 og Nesodden hadde fortjent 3 poeng på Berger Stadion.

Strand: -Dette skal vi revansjere
– Vi hadde fortjent alle poengene så det er et bittert resultat, men jeg syns gutta holder hode kaldt i situasjonene som oppstår og kan gå fra kampen med hevet hode. Dette skal vi revansjere i neste seriekamp, sier Tommy Strand til nesoddenfotball.no.

Legg igjen en kommentar