Et fortjent tap mot Kvik

HALDEN (Kvik Halden 4-1 Nesodden): Til tross for at kampen var noe jevnere enn resultatet skulle tilsi, var det Kvik som fortjente seieren i Halden.

Det ble en kamp der Nesodden kom veldig på etterskudd i de første 8 minuttene av førsteomgangen, og lå under alt med 2-0. Nesodden hevet seg mange hakk og var godt med resten av omgangen uten komme til de helt store sjansene. Likevel skulle Nesodden hatt en straffe idet Thomas Ognenov skjærte inn foran mål og blir dyttet i ryggen. Pauseresultat 2-0 favør Kvik.

Andreomgangen åpnet Nesodden med en farlig sjanse ved Richard Falk Larsen, men like etter økte Kvik Halden til 3-0. Fram til 4-0-scoringen til Kvik hang ikke Nesodden helt med på notene, men fikk samlet seg og kom framover på banen igjen. Det resulterte i scoring av Andreas Flakstad Lenvei, etter vakkert framspill av Mathias Berge, en redning på strek fra Kvik og noe billig avblåst i mot da Richard Falk Larsen kom alene med keeper.

Se utdrag fra kampen her:

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar