NIF 2: Tap tross fine tendenser

Nesoddens rekrutter gikk på nok et tap, men flere unge gutter viste seg fram fra en positiv side.

For Nesoddens lag i 3. divisjon har fokuset gjennom hele sesongen vært å bruke rekruttlaget som en utviklingsarena for unge spillere.

Dette gjaldt også i bortekampen mot Bøler mandag. Nesodden stilte med et rekordungt lag, med kun én spiller over 18 år.

Et av fokusområdene før kamp var å holde ballen mye i laget, og dette klarte Nesodden nokså bra i den første omgangen. Likevel skulle dette også straffe seg, og en dårlig kompispasning tilbake til keeper endte med at Bøler-spissen snappet ballen og satte den i det tomme buret.

Bøler doblet ledelsen etter en drøy halvtime. Bøler fikk frispark på rundt 20 meter. Skuddet spratt ekkelt for keeper, og da ingen Nesodden-spillere var våkne på returen, satte Bøler inn 2-0.

Dette resultatet sto seg til pause. Nesodden hadde litt å gå på etter den første omgangen, men trener Walfridson var likevel fornøyd med at det unge laget gjennomførte flere av arbeidsoppgavene relativt bra.

Ti minutter ut i den andre omgangen reduserte Nesodden da Patrick Granås kastet helt til bakre stolpe hvor Joakim Lien Fjørtoft sto umarkert. Nesodden-spissen gjorde ingen feil, og dermed sto det 2-1.

Mot slutten av kampen reduserte Bøler på straffespark. Hjemmelagets eldgamle midtstopper gjorde ingen feil fra krittmerket og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Flere unge spillere fikk sin debut mandag. Henrik Lundquist og David Netland Søderstrøm spilte sine første kamper fra start, mens Philip Rustad og Per Oscar Eklund fikk sine debuter fra innbytterbenken.

Nesoddens lag: David Netland Søderstrøm – Vegard Jacobsen, Tallak Bright-Taylor (Mathias Johnsen) Øyvind Nytrøen, Jo Augestad (Philip Rustad) – Mats Arntzen (Per Oscar Eklund), Erlend Lindholt, Henrik Lundquist – Patrick Granås, Joakim Fjørtoft Lien, Dino Palos

Mål:

0-1
0-2
1-2 Joakim Fjørtoft Lien (Patrick Granås)
1-3

Legg igjen en kommentar