G14-2: Opptur borte med Rustad

Etter tap mot førstelagene til M/S og Kjelsås, møtte G14-2 Rustad borte på onsdag. Kampen startet i rakettfart, og før 20 minutter var gått hadde Nesodden scoret 2, hatt 2 i tverrliggeren samt sluppet inn 2 (!). Helt utrolig. Men herfra og ut var det soleklart hvilket lag som var best. Nesodden ga seg ikke før det sto 8-3 i dommerens notater. En flott opptur for guttene som tidvis spiller som vi gjør på treninger. Vi er nemlig ganske bra på treninger. Vi må få det ut i kamp oftere. Derfor tenker jeg at det er viktig at vi ikke «somler med kula», men spiller mer på 1 og 2 touch. Senke skuldrene gutter, ha det gøy, ikke føle noe prestasjonsangst. Da er vi på høyde med de bedre lagene. Omvendt, når vi er usikre og stresser, da er vi svakere.

Jeg synes også vi er tetter opp i motstanderne og flinkere med 1 og 2 forsvarerrollen. Det gir noen ganger ballvinning høyere i banen og kortere vei til motstandermålet på kontringer.

Flotte mål ble scoret av: Benjamin (1), Martin (1), Eivind (2), Fredrik (2) og Shane (2). Shane var forresten en stor trussel de gangene han fikk ballen. Julie og Rasmus kjempet og sloss på midten. Backrekka med Mikkel, Joval, Stuart og Hallvard var solide. Også var vi glade for ha ha med Hans som hadde noen fine inngripen.

Vi står på videre!

Lars

Legg igjen en kommentar