G16-3: Sterk innsats mot topplaget Haslum 2

Onsdag kveld spilte G16-3 bortekamp mot topplaget Haslum 2, der vi var godt hjulpet av spillere fra «gamle» G15-3: Kasper, Kristoffer, Zimnako og Hermann, samt 3 spillere fra lag 2.

Vi var godt kjent med at Haslum 2 kom fra en storseier mot Heming nylig (vant 13-1), og visste at det ville bli en tøff kamp. Samtidig fokuserte vi på at vi med topp innsats fra alle ville kunne ha muligheter til å spille jevnt også mot Haslum 2. Kampen startet med et overtak til Haslum, uten at de kom til de største sjansene. Samtidig prøvde vi hele tiden å spille ball. Etter 15 minutter scoret Haslum etter en corner, der de fylte opp i boksen med storvokste spillere. Deretter scoret de to ganger til, før Åsmund reduserte for oss på et fint frispark fra distanse. Så fikk Haslum 2 kjappe scoringer, men Christopher ville være med på leken, forfulgte en lang ball, vant en duell i feltet, og scoret sikkert.

I pausen ble vi enige om å satse på litt større trygghet defensivt, samtidig som vi måtte fortsette å jobbe sammen, og gjøre hverandre gode. Vi startet 2. omgang bra, men Haslum fikk et tidlig mål. Deretter jevnet spillet seg ut, og gutta våre hadde mange fine kombinasjoner, samtidig som vi tettet igjen bakover. På topp hadde Mohammad flere fine muligheter, og bare en kjemperedning av Haslums keeper hindret redusering. På tampen av kampen kriget Haslum inn to mål til, men i siste spilleminutt fikk vi frispark på 20 meter. Åsmund var igjen sikker, og plasserte ballen i motsatt kryss; en tro kopi av frisparkmålet i første omgang,

Dermed endte kampen med 8-3 til Haslum. Jeg synes imidlertid at gutta skal ha all ære av kampen mot et av avdelingens 3 topplag. Spesielt 2. omgang var god, der vi i lange perioder spilte jevnt med Haslum. Stor takk til de «innleide» gutta fra 98-årgangen, som alle bidro til en god kamp for laget. Nå gleder vi oss til hjemmekamp mot Heming neste tirsdag, hjemme på kunstgresset på Myklerud!

Håkon

Legg igjen en kommentar