NIF 2: Ungguttene bet fra seg

Men Kråkerøy ble et hakk for sterke mot Nesoddens rekrutter.

Nesodden 2 spilte med en fin blanding av eldre og yngre gutter mandag.

Selv om verken Davidsen (23), Skindlo (23), Aasen (21), Neerbye (20) og Ali Khan (20) er spesielt gamle, er de eldre enn mange av de som har spilt tidligere i år.

Samtidig stilte Nesodden med hele åtte G16-spillere, og dermed var det en lett blanding av ferske og rutinerte 3.-divisjonsspillere.

Markeringssvikt straffet seg

Nesodden åpnet litt tamt, og enkelte hadde tilsynelatende høye skuldre. Kråkerøy tok ledelsen på en dødball hvor dårlige kommunikasjon førte til at to spillere gikk i samme duell, ballen gikk ut i returrom og Kråkerøy tok ledelsen med et godt skudd.

Det tok dog ikke lang tid før utlikningen kom. Arntzens corner endte etter hvert ut i returrom til Ali Rashid som spilte ballen ut på høyrekanten. Førstnevnte svingte ballen inn i boksen og venstreback Skindlo stupte frem og headet inn utlikningen.

Dessverre for hjemmelaget tok det bare fem minutter før Kråkerøy tok ledelsen igjen. Bortelaget kom rundt på høyrekanten, og etter et perfekt innlegg fra høyresiden kunne Kråkerøy-spissen kontrollert heade inn 2-1. Rett før pause førte dårlig markering i boksen til at bortelaget scoret nok en gang, og dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-3.

Røynet på mot slutten

I andre omgang valgte Nesodden å legge om til en lavere og mer kompakt 4-3-3-formasjon. Nesodden gikk ut i den andre omgangen med mer tempo og aggressivitet, men dette hindret ikke Kråkerøy i å øke ledelsen til 4-1 drøyt ti minutter ut i andre omgang.

Om lag et kvarter før slutt fikk Lars Neerbye sitt andre gule kort, og Nesodden måtte avslutte med ti mann. Kråkerøy økte først ledelsen til 5-1 på en innoverskrudd corner, før de fastsatte sluttresultatet til 6-1 etter en retur fra keeper.

Nesoddens lag: Mathias Møller (Simen Godlien 65) – Philip Rustad, Nikolai Aasen, Øyvind Nytrøen, Matias Skindlo (Gard Eliassen 70) – Christian Davidsen, Mats Arntzen, Lars Neerbye Eriksen – Ali Rashid, Per Oscar Eklund (Emil Lindseth 46), Asfand Ali Khan

Nesoddens mål: Matias Skindlo (Mats Arntzen)

Legg igjen en kommentar