G14-1: Solid seier mot KFUM!

EKEBERG (KFUM 0-6 Nesodden): Nesodden er et lag i vinden og styrer mot opprykk slik som laget spiller om dagen.

Av kaptein Casper

Vi styrer 1. omgangen greit, og Kfum kommer nesten ikke til noen sjanser. Dette presser laget dems lavt, og derfor blir det mye «klynge-spill».
Halveis ut i omgangen kommer Kristian på skuddhold. Han fyrer løs et bra skudd som keeper må gi retur på. Der venter Simon som setter ballen i mål.
Resten av omgangen får vi et par sjanser, og burde ledet mer. men det står 1-0.

I pausen kommer Casper (skribenten) inn.

Rett etter pause går vi opp til 2-0 på en corner fra Casper som treffer tim som header den ned mot mål. Der venter Eivind som header den videre i mål. Etter det kommer Isac G. og Mads V. inn. Da blir Tim S. flyttet opp på venstre kant, og Isac G. tar plassen hans på backen. Så begynner Mads å få opp farta. Litt etter byttet kommer Casper ned mot død-linja, runder keeper og sentrer 45-grader ut til mads som setter ballen i krysset. Vi kommer til flere store sjanser.

MadsHattrick av Mads (bildet)
Så får Isac ballen på midten, og spiller til Casper. Han drar med seg ballen ned på høyre kant og slår inn. Der står Mads og klinker till på volley med venstre foten (feil fot) rett over keeper og i mål. Vi fortsetter å styre kampen og fortsetter kjøret. Så får tim ballen nede ved cornerflagget. Han slår inn og der stusser Kristian den videre. Ballen spretter et par ganger, og så banker Mads til, rett i «kassa», og fullfører dermed sitt hattrick. Etter det kommer Kfum litt inn i kampen, og skaper et par halv-sjanser ved en litt farlig kant. Men dette fører ikke til noen ting.
Så får Casper ballen på midten. Han spiller den ut til Kriss som slår den inn. Den går gjennom hele feltet, og treffer en Kfum-stopper i brystet, men rett før den går i mål får Tim en tå på ballen, så det står nå 6-0. Vi får et par sjanser til, men det fører ikke til så mye.

Laget fra start:
Daniel
Jesper P. – Stuart O. – Frederik T. – Tim S.
Benjamin K. – Kristian S. – Isac B. – Markus B.
Simon D. – Sondre A.

Innbyttere:
Casper d. C. – Mads V. – Eivind A. – Isac G.

Tabellen

Simon D. I duell

Bildet: Simon D. i duell

Her blir Sondre avblåst for offside, men setter ballen i mål.

Bildet: Her blir Sondre avblåst for offside, men setter ballen i mål…

Gult kort

Bildet: …som resulterer i gult kort.

Publisert
Kategorisert som G99, G99-1

Legg igjen en kommentar